Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Noszę się z zamiarem złożenia wypowiedzenia obecnemu pracodawcy ze względu na słaba sytuacje z menadżerem bezpośrednim. Pracuje niedługo bo klika miesięcy i doszedłem do ściany ponieważ jestem dyskredytowany może nie na każdym kroku ale początkowo przy przyuczaniu do projektu niestety miało to miejsce co się przełożyło na postępy w pracy i to jak się w tym projekcie czuje. No i w sumie nie mam nic nowego znalezionego i nie wiem czy postarać się dogadać z szefem i powiedzieć jaka jest sytuacja ze współpraca z menago nie taka plus scope obowiązków jednak odbiega od nazwy stanowiska i dać sobie jeszcze czas wspólnie ustalając to na rozmowie czy jednak pieprznac tym wypowiedzeniem? Przez weekend siedzialem i się przyuczałem do nowych technologii z których kilka lat temu korzystalem. Trochę się obawiam rynku #pracait bo nie wiem czy znajdę ofertę pracy z możliwością na przyuczenie do innych technologii bo chce się przebranżowić tzn widziałem takie oferty ale nie jest ich wiele. Mam doświadczenie kilkuletetnie i ubolewam by siedzieć w atmosferze z kimś z kim się nie dogaduje a jednak nie jest to współpracownik bo to bym zdzierczyl tylko menago nieogarnięty i obawiam się ze mógłby doprowadzić do wypowiedzenia bez znaków ostrzegawczych bo nie wydaje mi się on być osoba doświadczona przy zarządzaniu ludźmi. Strasznie tez ubolewam bo zamiast pisać skrypty/programować to robię rzeczy inne i szkoda mi po prostu czasu.. . Moja kariera ogólnie w CV wyglada w porządku i nigdy nie zdarzyło mi się być w takiej sytuacji ale przez to ze mam podcięte skrzydła przez obecnego menago to obawiam się ze sytuacja może się powtórzyć w kolejnej pracy i przy szukaniu pracy mam wrażenie ze nie spełniam wymagań i ze sytuacja się powtórzy a wtedy będzie problem z dalsza rekrutacja bo wyjdę na job Hoppera.

tak #zalesie #chcepogadac #it #informatyka #pracbaza

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62099cac61c69abf31aaca3e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
  • 3
Pogadaj z nim i tyle.Będziesz wiedział na przyszłość jak sobie z takim czymś radzić, czym szybciej tym lepiej :) Pamiętaj kiedyś może trafić się jeszcze gorzej i co wtedy?