Aktywne Wpisy
wilkCaly +193
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
źródło: 1000010911
Pobierz
Antorus +103
To jest niesamowite, co potrafi zrobić developer, który zatrudnia utalentowane osoby grające we własny produkt i rozumiejące swoją bazę użytkowników, zamiast jakichś aktywistyów politycznych poszukujących nieistniejących "nowoczesnych odbiorców" (ang. modern audiences)
Przecież ta liga bierze Diablo IV i wyciera nim podłogę.
D4 zrobiła półtorej godziny prezentacji gdzie contentem jest jedna nowa klasa postaci.
POE w 45 minut zrzuciło bombę atomową contentu, gdzie pół gry zostaje wywrócone do góry nogami, dodają pełno nowych skilli, całkowicie przerobili jedną ascendancję, dodali długo wyczekiwany Auction House dla waluty (jezu wreszcie można #!$%@?ć to #!$%@? TFT) czy w końcu zabrali się za przegięty Magic Find.
Przecież ta liga bierze Diablo IV i wyciera nim podłogę.
D4 zrobiła półtorej godziny prezentacji gdzie contentem jest jedna nowa klasa postaci.
POE w 45 minut zrzuciło bombę atomową contentu, gdzie pół gry zostaje wywrócone do góry nogami, dodają pełno nowych skilli, całkowicie przerobili jedną ascendancję, dodali długo wyczekiwany Auction House dla waluty (jezu wreszcie można #!$%@?ć to #!$%@? TFT) czy w końcu zabrali się za przegięty Magic Find.
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

W końcu po chyba 10 podejściu wziąłem się za to poważnie. Akwarium już ma z 3 miesiące
80x35x45 szyba 6mm, 126l
2x 24w t5 plus 2x 18w t8
Nawożenie co2 z bimbrowni z kwasku cytrynowego
Podłoże aqua basis jbla plus zwykły żwirek na tył i na przód piasek
Z obsady mam
10x brzanka titteya
3x gurami dwuplamiste
2x zbrojnik pospolity
8x kiryski, 4 spizowe i 4 pstre... Ale będę je oddawał
Do tego ekipa sprzątająca 2x military helmet i 2x Helenki... I paręnaście swiderkow i zatoczków
Z roślin
-Ammania Bonsai
-Ludwigia sp mini sp. Red którą ledwo uratowałem z kawałka gałązki
-Ludwigia repens
-Limnophila sessiflora która rośnie jak na drożdżach
-Limnophila aromatica która ledwo uratowałem również
-lotos tygrysi
-rotala rotundifolia
-Mech jawajski
-kryoptokorynka
-Lobelia cardinalis mini
-Bacopa australis
-nurzaniec ale on idzie out
Chce jeszcze dorzucić jakiś trawnik, może monte Carlo na przód
Jestem z siebie dumny (ʘ‿ʘ) #akwarium #akwarystyka
źródło: comment_1644430016hqZTwcvprnift4yNQ1TANA.jpg
Pobierzźródło: comment_1644477494Gsuz4DdeXRMJyD39Q0qJQV.jpg
PobierzWażne jest napowietrzanie i bakterie.
Kup sobie jakieś bakterie nitryfikacyjne i podawaj po podmianie wody