Aktywne Wpisy
arinkao +354
Towarzysz_Sobaka +14
#raportzpanstwasrodka
Witajcie spieszę do was małym updatem na gorąco co u Filipka?
Ten niedobry, nikczemny Wykop wyciągnął dłoń Filipowi pomagając stanąć samodzielnie na nogi.
Ogarnąłem Filipowi pracę w moich okolicach i nocleg.
Jutro Filip wybiera się z Londynu na Walijską prowincje. I będzie cross z niedbrym wykopkiem (Żart dla tych którzy nie potrafią wyczuć Ironii).
Ostatnimi czasy namnożyło się sporo pytań pod adresem Filipa. Z tego powodu będzie organizowany livesreeam gdzie Filip będzie mógł odpowiedzieć na wasze pytania.
Witajcie spieszę do was małym updatem na gorąco co u Filipka?
Ten niedobry, nikczemny Wykop wyciągnął dłoń Filipowi pomagając stanąć samodzielnie na nogi.
Ogarnąłem Filipowi pracę w moich okolicach i nocleg.
Jutro Filip wybiera się z Londynu na Walijską prowincje. I będzie cross z niedbrym wykopkiem (Żart dla tych którzy nie potrafią wyczuć Ironii).
Ostatnimi czasy namnożyło się sporo pytań pod adresem Filipa. Z tego powodu będzie organizowany livesreeam gdzie Filip będzie mógł odpowiedzieć na wasze pytania.
Ma ktoś doświadczenie z pojedynkami?
Brakuje mi trochę takich śmiesznych umiejętności, które wyrabia się walcząc 1 na 1 z kompetentnymi przeciwnikami. Czasem zupełnie źle robię uniki, bo rzadko bywam w gównianych sytuacjach itd. No krótko mówiąc, chciałbym poprawić swój poziom, a tłuczenie randomów w Air RB powoli nie wystarcza.
Do kogo napisać?
Od czego zacząć?
Ssę pałę w pojedynkach, a w Air RB jak walczysz w pojedynku, to znaczy, że coś ostro się spieprzyło już wcześniej.
Jakbyś chciał brnąć w temat "ale graj więcej w AirRB", to normalnie nie używam takich argumentów, bo to zwykle są żadne argumenty, ale w tym wypadku to m sens (i tak się trzymam od dłuższego czasu, ostatnimi czasy
Tu się zaczyna.
Zapisujesz się i grasz.
pisanie do topków z listy gówno Ci da, większość "skilla" to praktyka a końcówka to po prostu jakieś tam talent
Choć chciałbym sobie kiedyś ogarnąć ludków, z którymi mógłbym poćwiczyć pewne manewry, bo czasem robię unik, który wydaje mi się zajebiście dobry, oglądam powtórkę i ogólnie efekt nie jest oszałamiający. A jak grasz z randomami, to często cię nie trafiają nawet jak spieprzysz robotę.
@Pewniecham już mi podesłał informację, której potrzebowałem.
By wiedzieć lepiej, jak unikać takich ataków, musiałbym celowo pchać się w gówniane sytuacje. Dodatkowo, tak jak pisałem - przeciętny gracz i tak
Swoją drogą, raz grałem w 2-osobowej ekipie z typem o ksywie w stylu ME163Komet.
I we dwóch graliśmy tak, jakbyśmy całe życie się zgrywali. Niesamowita sprawa. Mieliśmy akcję 2 Ta-152H na 8 chłopa, z