Aktywne Wpisy
brightit +23
#szkola #nauczyciele #nauczycielka #edukacja #dzieci
Mirasy jest tu jakiś nauczyciel? Chciałem poznać Wasze zdanie.
Dzieciak w 5 klasie cały rok #!$%@?ł jak dzik. Średnia będzie pewnie 5.8, wyróżnienie z alfika matematycznego i humanistycznego, odbębniony wolontariaty, zajęcia dziennikarskie i mnóstwo innych akcji typu dzień ukraiński itp. w dzienniczku 19 uwag pozytywnych jedna negatywna za gadanie.
Zależało mu, żeby znaleźć się w tej złotej księdze (która w moim mniemaniu jest niepotrzebnym wyścigiem szczurów i
Mirasy jest tu jakiś nauczyciel? Chciałem poznać Wasze zdanie.
Dzieciak w 5 klasie cały rok #!$%@?ł jak dzik. Średnia będzie pewnie 5.8, wyróżnienie z alfika matematycznego i humanistycznego, odbębniony wolontariaty, zajęcia dziennikarskie i mnóstwo innych akcji typu dzień ukraiński itp. w dzienniczku 19 uwag pozytywnych jedna negatywna za gadanie.
Zależało mu, żeby znaleźć się w tej złotej księdze (która w moim mniemaniu jest niepotrzebnym wyścigiem szczurów i
belkot1122 +373
Przeraża mnie to, że młodzi ludzie (szczególnie w wieku szkolnym) nie mają pojęcia co się w kraju dzieje, a jeżeli coś wiedzą, to mają to gdzieś.
I o to właśnie PiSowi chodzi. Naród ma być ciemny, nieświadomy niczego, tępy, którym łatwo się steruje, nie mają zielonego pojęcia o niczym.
Będziecie biedni, będziecie jeść pasztetową, nie będzie Was stać na nic. Zamiast się wzbogacać będziecie wiecznie żyć na tym samym poziomie, a nawet
I o to właśnie PiSowi chodzi. Naród ma być ciemny, nieświadomy niczego, tępy, którym łatwo się steruje, nie mają zielonego pojęcia o niczym.
Będziecie biedni, będziecie jeść pasztetową, nie będzie Was stać na nic. Zamiast się wzbogacać będziecie wiecznie żyć na tym samym poziomie, a nawet
#zegarki #zegarkiboners
https://www.longines.com/pl/zegarek-hydroconquest-l3-781-4-56-6
ale w sklepach z zegarkami jest chyba tańszy i od razu proponują upusty (a przynajmniej tak było kiedy ostatnim razem widziałem go w Arkadii w ww)
Ten two tone będzie raczej pozłacany
@aarahon: też mi się wydaje mega nudny
Każdy docenia co innego ;-)
Longines Legend Diver, Seiko Marinemaster, Rado Captain Cook, Orisy, Certiny ze wskazaniem na ph200m, Tag Heuer Aquaracer, to tak na szybko IMO znacznie ciekawsze divery do tych 16k.
@Profesor_Avenarius: pełna zgoda. fajne są.
same nudy
dla mnie ten zegarek to nieporozumienie, ale szanuję że ci się podoba
Mi podobają się te duże indeksy 12, 9, 6, nikt inny tego nie oferuje.