Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Przysiady ze sztangą 30 kg przy mojej wadze 45, jestem z siebie dumna.
Plus martwy ciąg i wyciskanie sztangi na ławce płaskiej.
Jedyna dziewczyna na siłowni i jedyna osoba na sztandze.
#roknasilowni
@szerokikarq: jem więcej niż wynosi moje zapotrzebowanie, spokojnie. Teraz piję izolat białka - kokosowe od jakiegoś gościa z wykopu ;D
propsy :)
PS. Bijesz rekordy w siadzie i w tym samym dniu martwy? Grubo
Przysiad robiłam 3 albo 4 raz w życiu ale już wiem, że to moje ulubione ćwiczenia (dopiero dwa tygodnie temu zaczęłam chodzic na silownię), a martwy ciąg po raz pierwszy dzisiaj, w sumie z ciekawości. Wyciskanie tak samo bo nie lubię rozpiętek, ale już przy 20 kg musiał
A co do stażu to faktycznie możesz, zwłaszcza na początku nabrać trochę kształtów, ale uważaj z dietą żeby to nie był tylko tłuszcz. Przygotuj się na lata treningu to wyniki będą świetnie, sporty siłowe i
Już się oswoiłam z myslą, że dużo pracy przede mną, zwłaszcza że jestem dość drobna. Jedynie zdjęcie nóg mogę wrzucić w
Z kulturystyką to jest tak, że dużo w niej mitów. Jerzego Furmanka nie znam, bo nie interesuje się kulturystyką na tyle, ale napewno ma pojęcie.
Często gęsto jest tak, że
@suckuba: Zawstydzasz większość chłopaków z #roknasilowni + sporą część koksów ode mnie z siłki, którym wystarczą 2-3 seryjki przysiadów ze sztangą ważącą ~70 kg z obciążeniami już. Szejm on ju!
Pompki potrafię robić, nawet jakieś tam na boku i plank. Skoro dałam radę przy Insanity to chyba bardzo ułomna nie jestem...
Wydaje mi się, że na razie wystarczą te podstawowe
@suckuba: dobrze Ci się wydaje, pisałem o facetach, którzy potrzebują ćwiczeń izolowanych, bo można tam regulować obciążenie. To już jest w pewien sposób ułomność.
Żołnierskie jak najbardziej si. Możesz później przeplatać przysiady tylne na wykroki, bułgarskie przysiady, rumuński martwy ciąg na dwójki, i przysiady przednie "for those quads!"
A co do drążka, to zależy od właściciela : D Poważnie mówiąc to podciąganie jest strasznie niewdzięcznym ćwiczeniem,