Aktywne Wpisy
Rahhnrsq 0
#kiszak Mam pytanie do Was jaka byla najbardziej wzruszjaca dla was sytuacja w grze albo ogolnie rzecz przez ktora rozmyslaliscie bardzo dlugo? Jako ze ten tag jest jedynym dobrym odnosnie gier to ten wskazuje a lepsze takie pytanie niz wieczne p---------e o rumunskim smieciu obywatele

Mirki i Mirabelki, co sądzicie o wprowadzeniu przez firmę wymogu zainstalowania na prywatnym telefonie Microsoft Authenticator, który jest niezbędny do zalogowania na konto pracowe na slużbowym sprzęcie?
Poczytałem reddit i w USA to norma, w Europie chyba opór ludzi większy odnośnie używania sprzętu prywatnego do takich spraw. Jak to u was w firmach jest rozwiązane? Ponadto firma wymaga udostępnienia pracodawcy regularnie lokalizacji (przez Authenticatora). Ta ostatnia rzecz wydaje mi się trochę creepy,
Poczytałem reddit i w USA to norma, w Europie chyba opór ludzi większy odnośnie używania sprzętu prywatnego do takich spraw. Jak to u was w firmach jest rozwiązane? Ponadto firma wymaga udostępnienia pracodawcy regularnie lokalizacji (przez Authenticatora). Ta ostatnia rzecz wydaje mi się trochę creepy,