wg mnie bardzo fajny projekt, legitny, coś co ma zakusy aby odstawić na bok vpny, tora i inne. Token można zakupić w środę, ale do dzisiaj trzeba się na niego zarejestrować na coinlist.co. Można kupić za 500$ max w cenie $0.50 lub za 1000$ max w cenie 0.25$. W pierwszej opcji dostaniecie chyba całość w marcu, w drugiej część w maju, a następnie w kwartalnych rzutach przez dwa lata (ja wybrałem tę opcję). Projekt tylko dla kogoś kto w niego jakkolwiek wierzy i niekoniecznie chce zarobić na już :) tylko i wyłącznie opcja hodl ;) chyba że wybierzecie opcję pierwszą. Zachęcam do własnej analizy, do niczego jak zwykle nie namawiam. Piszę tylko o nowych projektach, w które sam wsadzam kasę.
A tak nieco obok to na sterterra jutro mozna spróbować ostatni raz kupić LUV (lunaverse.io) - o tym projekcie pisało już dwóch mirkow kilka tygodni temu - wcześniej na dwóch launchpadach wyprzedali całość w sekundy. Wg mnie pewniak.
https://nymtech.net
wg mnie bardzo fajny projekt, legitny, coś co ma zakusy aby odstawić na bok vpny, tora i inne.
Token można zakupić w środę, ale do dzisiaj trzeba się na niego zarejestrować na coinlist.co.
Można kupić za 500$ max w cenie $0.50 lub za 1000$ max w cenie 0.25$. W pierwszej opcji dostaniecie chyba całość w marcu, w drugiej część w maju, a następnie w kwartalnych rzutach przez dwa lata (ja wybrałem tę opcję). Projekt tylko dla kogoś kto w niego jakkolwiek wierzy i niekoniecznie chce zarobić na już :) tylko i wyłącznie opcja hodl ;) chyba że wybierzecie opcję pierwszą. Zachęcam do własnej analizy, do niczego jak zwykle nie namawiam. Piszę tylko o nowych projektach, w które sam wsadzam kasę.
A tak nieco obok to na sterterra jutro mozna spróbować ostatni raz kupić LUV (lunaverse.io) - o tym projekcie pisało już dwóch mirkow kilka tygodni temu - wcześniej na dwóch launchpadach wyprzedali całość w sekundy. Wg mnie pewniak.
@DildoShwaggins: xD włączamy niskie ceny xD xD ?