Aktywne Wpisy
pearl_jamik +80
"Dziecko w aucie".
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
"DZIECKO W AUCIE", wkurwia Cię to?
- tak 46.5% (786)
- nie 53.5% (903)
Niestety potwierdza się to, co niedawno tutaj pisałem. Polska to kraj wybitnie postfeudalny. Nikt tutaj nie chce rozwijać przedsiębiorstw, nowoczesnych technologii. Nie opłaca się też giełda, o czym zaraz napiszę.
Ledwo rok Filipiak nie żyje, a rodzinka już planuje sprzedać Comarch. Po co rozwijać największą czysto polską firmę IT, lepiej pchnąć w obce łapska żydowskiemu funduszowi, a samemu nakupować ziemi i zalać betonem. Jak była właścicielka Solarisa sprzedawała największego polskiego producenta autobusów
Ledwo rok Filipiak nie żyje, a rodzinka już planuje sprzedać Comarch. Po co rozwijać największą czysto polską firmę IT, lepiej pchnąć w obce łapska żydowskiemu funduszowi, a samemu nakupować ziemi i zalać betonem. Jak była właścicielka Solarisa sprzedawała największego polskiego producenta autobusów
znajdź pracę
ożeń się
weź kredyt
Jak to jest, że współczesne niewolnictwo jest postrzegane jako sukces, obiekt zazdrości i pożądania, a NEETowanie i wolność to pasożytowanie i coś złego z czym trzeba walczyć?
#przegryw #neet #blackpill
Jak ktoś chce neetować, to proszę bardzo, ale niech śpi pod mostem i #!$%@? robaki, inaczej ha tfu na niego.
@shazzy: "odpowiedzialność" - kolejne wielkie słowo które większość pojmuje źle.
@Olszewski: Ja np. lubię swoją pracę, ale neetom też się nie dziwię. Jakbym np. zaczynał na rynku pracy i zobaczył ile osiągają faceci w wieku 30/40 lat to w sumie nie wiem czy bym nawet startował w tym wyścigu. Jakieś 80% prac praktycznie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Olszewski: bo:
a) generalnie ludzie, szczególnie szeroko pojęte normictwo, przyjmuje ze strachem/niechęcią/wrogością inny, niż ich, styl życia (i nie tylko). Jeśli nie żyjesz jak oni (nie masz żony, nie wyprowadziłeś się od rodziców, nie pracujesz) to znaczy, że negujesz jego drogę, pokazujesz, że
Pracę w której się spełniasz
Pieniądzę by żyć komfortowo
Kochającą rodzinę
Dzieci i święty spokój - wybierz jedno ( ͡° ͜ʖ ͡°)