Wpis z mikrobloga

Bodowin (spotykamy go w watku glownym przy lekarstwie dla jorna) ale w okolicy 5 rozdzialu w jednym zadaniu pobocznym mozna go zabic/wygnac wiec miej to na uwadze bo duzo ludzi sie przejechalo na taktyce "no i w 7 rozdziale wydam PNy na alchemie i D------E sobie statystyki calym tym syfem ktory zbieralem cala gre" a potem placza ze gra jest zle zaprojektowana bo olewajac alchemikow cala gre nie ostrzegla ich ze innych
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: Ja olalem alchemie mimo ze gralem magiem i tez dalo rade przejsc, jasne zbierajac mase roslinek wychodzi sie na + w PN wydanych na alchemie ale kroniki nie sa jakos specjalnie trudne a szkoda mi bylo zycia na chodzenie wszedzie z nosem w krzakach i schylaniem sie po kazdy listek
  • Odpowiedz
@3mortis:

Ja olalem alchemie mimo ze gralem magiem i tez dalo rade przejsc, jasne zbierajac mase roslinek wychodzi sie na + w PN wydanych na alchemie ale kroniki nie sa jakos specjalnie trudne a szkoda mi bylo zycia na chodzenie wszedzie z nosem w krzakach i schylaniem sie po kazdy listek

Ja akurat wyznaję zbieractwo, a w tym modzie można podświetlić przedmioty telekinezą więc nie jest to jakoś strasznie uciążliwe
  • Odpowiedz
@GH0ST1313: Zebrałem akurat 60expa, i golda też powinno starczyć to chyba wymaksuję alchemię teraz, tym bardziej że akurat fajny mieczyk znalazłem to by się siły trochę przydało podbić, a smoczych korzeni i królewskich szczawi mam już sporo ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz