Aktywne Wpisy
mrocznegacie +174
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
Próbowałem takimi aplikatorami typu pipeta, było zdecydowanie lepiej, bo mogłem dać płyn bezpośrednio na skórę, ale za to wcierając znów większość wchodzi we włosy...
Czy robię coś źle? W ulotce niewiele jest napisane. Polecacie jakąś metodę?
Na YT widze że ludzie korzystają z pipet i następnie wcierają, ale oni zwykle mają bardzo rzadkie włosy więc nie ma problemu w wcieraniu w skalp.
PS. Swoją drogą, czy jeżeli występuje u was po minoxidilu np. ból głowy, to występuje on zawsze? Zastanawiam się czy czasem brak efektów ubocznych nie jest właśnie spowodowany nieprawidłowym stosowaniem xd
#lysienie #zakola #finasteryd #loxon #minoxidil #wlosy
Jeśli chodzi o uboki to na początku serducho mi waliło od 5%.
Co do aplikacj minox - właśnie opisałem problem że wspomniane przez ciebie rozsmarowywanie ręką, przy gęstszych włosach skutkuje tylko wcieraniem w te włosy właśnie, a nie w skórę.
Aplikowałem pipetą ale ostatnio przerzuciłem na tą strzykawkę 1ml co widać na obrazku wyżej (to strzykawka od Alopexy). Ma tą zaletę, że ma płaską, szeroką końcówkę, więc nawet nie trzeba wcierać palcami tylko samą strzykawką da się rozprowadzić.
Wadą jest to, że jest mniej poręczna niż pipeta i ma tylko 1ml. Ale to i tak 10x lepsze niż psikanie