Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +43
Siemano,
dobry nastrój, a to naprawdę trzeba cenić.
A mordy nie zamknę. A brzydka, owszem jestem. A gruba, owszem jestem. A głupia, owszem jestem. A chora psychicznie, owszem jestem. Ale... lubię siebie.
A teraz zjem makaroniki z boczkiem i serem twardym, tartym. Potem pójdę namoczyć się w oleju z awokado i pójdę spanko. A Wy dalej będziecie pluć jadem.
dobry nastrój, a to naprawdę trzeba cenić.
A mordy nie zamknę. A brzydka, owszem jestem. A gruba, owszem jestem. A głupia, owszem jestem. A chora psychicznie, owszem jestem. Ale... lubię siebie.
A teraz zjem makaroniki z boczkiem i serem twardym, tartym. Potem pójdę namoczyć się w oleju z awokado i pójdę spanko. A Wy dalej będziecie pluć jadem.
źródło: temp_file2395915710417169548
Pobierz
Mdx91 +1
Dawajcie krotkie historie swoich nickow

no i tak sobie odbieram paczkę allegro, no fajna paczuszka, ale nie to jest najważniejsze, przychodzę do domu rozpakowuje paczke, no opakowanie od flakonu bardzo ładne, no ale za groma nie mogłem tego rozpakować żeby dostać się do flakonu
na szczęście mam otwieracz do puszek, ale przecież nie każdy ma w domu otwieracz, halo Jean Paul Gaultier co to ma znaczyć, no ale w końcu jakoś udało mi się otworzyć także rozbiórka dojdzie do skutku.
#perfumy #pdk
źródło: comment_1643988809VYnNNIf8j5tOxEFNitkszZ.jpg
Pobierz