Wpis z mikrobloga

Ja wiem, ze nie kazdemu musi sie podobac piosenka Krystiana i sam Krystian, ale na Pudlu jest taka manipulacja komentarzami, ze az smieszne. Przyklady nizej. Spojrzcie na ilosc łapek w góre. Nikt normalny nie plusowałby komentarza z Brzozowskim XD Chyba ktoś wykupił boty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No i pierwszy komentarz. Ochman z jedną z lepszych piosenek to "tragedia", "reszta mi lotto". Czyli Siostry Szlachta czy Lidia Kopania mogą jechać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Paranoia ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

#eurowizja
Canzone_ - Ja wiem, ze nie kazdemu musi sie podobac piosenka Krystiana i sam Krystian...

źródło: comment_1643982603szXmaaeZeTTkcQnalcUEOG.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
@Canzone_: Kupione komentarze na Pudelku to już norma, najlepiej to widać po takich oczywistych fejkach, no bo chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie napisałby, że Brzozowski jest lepszy od Ochmana XD Być może nie jest pupilkiem TVP, podobno odmówił udziału w Sylwestrze, no to teraz mu pokażą, że ci z Sylwestra są lepsi ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@holka-kofolka: @Canzone_: ogólnie jak ktoś ma kilkaset lajków w ciągu godziny na pudlu to najpewniej jest to wykupiony komentarz i lajki, tam to jest norma a jak pojawia się artykuł o kimś z tvp lub z pis to w komentarzach topce jest festiwal absurdu. Zazwyczaj te komentarze mają 400 lajków i nie rosną już po czasie wykupienia i są często pisane na jedno kopyto tak jak ten pierwszy
Z3tkaOak - @holka-kofolka: @Canzone_: ogólnie jak ktoś ma kilkaset lajków w ciągu god...

źródło: comment_1643992905OGUtNVB4SOab3KvQIaeWic.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Z3tkaOak: @holka-kofolka: @Canzone_: nie tylko na pudelku są takie akcje z lajkami. Mam wrażenie, że na interii ktoś też wykupuje lajki . Zresztą na interii w jednym artykule o Krystianie Ochmanie też jest sporo krytycznych komentarzy z dużą ilością lajków. Za to jak Brzozowski jechał w tamtym roku na Eurowizje to sporo komentarzy było pozytywnych a jak przegrał to było , że Eurowizja jest niesprawiedliwa i
  • Odpowiedz