Aktywne Wpisy
Fiszermen +214
Ładna konstrukcje popełniłem?
jakis_login +103
Wczoraj zmontowałem sobie biurko, które sam zaprojektowałem (taa... niby nic szczególnego, ale musiałem np. uwzględnić kaloryfer, odstający parapet i lekko uciekającą ścianę). Blat z podwójnej (sklejone dwa arkusze ze sobą) płyty meblowej - grubość 3.6cm. Nogi stalowe, tzw. loftowe, zamówione pod konkretny wymiar tak, by biurko miało wysokość 80 cm (ostatecznie ma 80.6, bo zapomniałem uwzględnić te 0.6 cm...). I teraz najlepsze - szerokie na ... 2.60m :) Przesiadłem się z biurka
InPost na prezydenta.
#inpost #paczkomaty #czujedobrzeczlowiek
Jestem na stacji przypomina mi się że miałem kupić olej, na półce 100zł zamawiam za 80zł z dostawą do paczkomatu stojącego pod drzwiami tej stacji ¯\_(ツ)_/¯
Ostatnio byłem w budowlanym po worek zaprawy teraz zamówię do paczkomatu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kurot: dobre :D
@cutecatboy: niestety tylko odrobinę wolniej do złego
Jak podatek cukrowy wszedł to polaczki pomarudzili przez miesiąc i spokój
A parę lat temu na chwilę zaginęła moja paczka warta 700zl (ten sam błąd - paczkomat nie zarejestrował nadania przesyłki), ale na szczęście się odnalazła tego samego dnia. Cudem ktoś nie zajeb$$ał podczas nadawania swojej.
Zamawiamy towar na cdiscount (taki niby allegropodobny serwis) jakoś w zeszłym tygodniu, wysyłka GLS w dniu następnym, przewidywana dostawa 02.02, fajnie.
A tu, dzień przed przewidziana dostawa dostaje maila, że paczka dostarczona. Wtf? Patrzę na stronie odebrana, podpisane moim nazwiskiem o 8:37, telefon do różowej, czy był kurier, oczywiście nie było, telefony po siadając, nikt paczki nie widzial. Dzwonię do regionalnej sortowni gls, połączyło mnie z Tulonem, ale babka znalazła paczka i mówi, że faktycznie dostarczona, tylko muszę kurierowi się pomyliło (i podpisal odbiór moim nazwiskiem)
Mówi, żeby czekać i jak cos to wypelnic formularz na stronie