Wpis z mikrobloga

Niczego tak w życiu nie żałuję jak zaszczepienia się dwiema dawkami w tamtym roku. Trzeciej ani kolejnej już nie przyjmę. Nigdy przed szczepieniem nie chorowałem tyle i nie miałem losowych dni gdzie czuję się jak wypompowany balon. Niestety nie da się tego już odwrócić. Jeszcze tylko czekać na zawał albo inne g---o po tym szczepieniu( _)
#koronawirus
  • 154
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tyrytyty: Nie tyle co płacz tylko bardziej w---w. Powoli zaczynam zdawać sobie sprawę, że przez własną głupotę skróciłem sobie życie. Będzie to miało konsekwencję już niedługo. Tak czuję. Skończą pandemię a jak ludzie zaczną umierać teraz na zawały albo inne po nopowe rzeczy zrzucą to na stres po pandemiczny albo inne g---o z kosmosu.
  • Odpowiedz
@Ulany_Utopiec: każdy popełnia błędy mirek, ja też chciałem się zaszczepić. To nie Twoja wina.

Nie tyle co płacz tylko bardziej w---w. Powoli zaczynam zdawać sobie sprawę, że przez własną głupotę skróciłem sobie życie. Będzie to miało konsekwencję już niedługo. Tak czuję.

Popytaj na twitterze tych lekarzy i innych co są przeciwnikami szczepień, może mają już jakieś pomysły co można zrobić w Twoim przypadku. Na pewno nie ty jeden złapałeś takie
  • Odpowiedz
@Ulany_Utopiec: Zdecydowanie więcej, w zasadzie to co chwilę coś się ją czepiało. Na szczęście nic poważnego, ale i tak kończyło się kilkoma dniami gorączki i leżeniem w łóżku, gdzie w poprzednich latach nic takiego nie miało miejsca poza jakimś sezonowym przeziębieniem. Mam nadzieję, że to minie, w jej przypadku szczepienie to przymus z pracy
  • Odpowiedz