Aktywne Wpisy

mamabijeatataniezyje +288
#!$%@? mój ojciec to jest rekin biznesu.
Kobieta wywiesiła na bramce swojego ogródka działkowego kartkę "SPRZEDAM działkę nr. XXX, można wchodzić i oglądać, telefon xxx xxx xxx". Powiedziałem jej, że kupię, ale za połowę tego, co chce, bo to zaniedbana dżungla. Powiedziała, że chyba sobie żartuję, ale poszła na deal, że sprzeda mi jak nikt się nie odezwie, bo ona wyjeżdża na dłużej do Niemiec i chce się pozbyć obowiązków i opłat.
Kobieta wywiesiła na bramce swojego ogródka działkowego kartkę "SPRZEDAM działkę nr. XXX, można wchodzić i oglądać, telefon xxx xxx xxx". Powiedziałem jej, że kupię, ale za połowę tego, co chce, bo to zaniedbana dżungla. Powiedziała, że chyba sobie żartuję, ale poszła na deal, że sprzeda mi jak nikt się nie odezwie, bo ona wyjeżdża na dłużej do Niemiec i chce się pozbyć obowiązków i opłat.

poker666face +8
XDDD #danielmagical

#dyinglight2
@cin123654: Pamiętaj, że YT strasznie krzywdzi, szczególnie na lajwach. Z resztą, mamy 2022 r, to PS4, kogo to obchodzi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Series S lata tylko 1080p30 a jest 2.5 raza mocniejsza od PS4. Więc raczej to prawda że to maks 720p
@cin123654: jakbyś używał mózgu to najpierw byś spojrzał na elementy interfejsu, napisy lub cokolwiek innego (czy obraz nie uległ kompresji), no ale czego się ja spodziewam XD odbiegając od tematu i tak średnio ta gra wygląda nawet na pc