Nikt wam nie wysle bo to sciema. Tam sie zakladalo konto bez maila i niby po co ta tajemnica ? Linki do oxy byly tylko tam i na innych forach byly zabronione. Dla mnie sprawa jest jasna , jak ktos ma nadzieje to jego sprawa #exsite24
@ROLLMOPS2022: to taks ciekawostka,wczoraj napisałem do oxy,to mi odpisali że oni z exsite24 nie mają nic wspólnego i nigdy(sic!)nie mieli,coś tutaj grubooo śmierdzi
@ROLLMOPS2022: Dokładnie ściema, bo jak jeszcze działała strona chciałem zmienić maila w profilu to nawet nie było takiej możliwości. Mail, który podałem działa, ale jak pisałem do admina przynajmniej próbowałem z portalu to dostałem komunikat że adres email został zablokowany bo konto jest używane do rozsyłania spamu. Ciekawe... bo mam 2MFA i wyłączny dostęp, a konto nie służy do żadnego spamu. Dlatego jeśli ktoś będzie miał namiar na super tajną stronę
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
#exsite24