Aktywne Wpisy
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
#praca #integracja #warszawa #programowanie #programista15k
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Nie mam nic do Czesława Michniewicza, życzę mu jak najlepiej, żebyśmy awansowali na te mistrzostwa świata, ale nie mogę już tego przesłuchać "Jestem niewinny" - to jedyna odpowiedź na pytanie o formację 7-1-1. Z jednej strony nie wiem o czym rozmawiałem 711 razy z szefem mafii piłkarskiej w ciągu 2 lat, a z drugiej wiem bardzo dobrze: kto, za co i dlaczego nie grał w meczu, który miał miejsce co najmniej 18 lat temu. Taka odpowiedź nie jest satysfakcjonująca i prowokuje jedynie do dalszych dywagacji. Swoje dokłada też #kanalsportowy i #weszlo ze Stanowskim na czele, którzy zbyt natarczywie promują nowego selekcjonera dowalając do tego zajebiste nagłówki: np. STAN KADRY. Czesław Michniewicz – osąd bohatera
Michniewiczowi o wiele lepiej by zrobiło jakby dzisiaj w HejtPark odpowiedział na te pytanie\a, bez zbędnego naburmuszenia.. ale to się nie wydarzy. Nie spodziewam się tego. Temat ponownie zostanie zawinięty pod dywan i dalej będzie się ciągnął za trenerem. Mam tylko nadzieję, że Stanowski nie będzie się co drugie zdanie wtrącał dzwoniącemu i reagował tak ekspresywnie jak we wczorajszym live z Wichniarkiem.
Czesław Michniewicz sam zresztą powinien dojść do wniosku, że takie zachowania i nadmierne promowanie w mediach przyjaciela nic dobrego mu nie przynoszą. W oczach ludzi telewizji? Spoko, ale w oczach kibiców przeglądających Twittera i generalnie sieć to.. wypada co najwyżej słabo.
#reprezentacja #mecz #pilkanozna #prawdafutbolu
@iksboks: przecież Weszło używa takiego sformułowania od dawna
@iksboks: zobacz sobie tytuły quizów z jakimiś gośćmi specjalnymi.
A co do Jadczaka to wyciągnął na wierzch brudy Wisły, bo akurat tak się złożyło, że miał wiedzę, trochę się pokręcił, podowiadywał i napisał książkę. Od tego czasu jedzie na tym fejmie i robi z siebie pogromcę piłkarskich mafii, a w rzeczywistości kręci się jak g---o w przeręblu i