Wpis z mikrobloga

Ale wtedy jedna picka wyżej, druga niżej i nie jest to optymalne rozwiązanie


@Tropical9: na termoobiegu się pickę piecze według instrukcji mojego piekarnika. Jest też dopisane, że na tym programie można piec na kilku poziomach
  • Odpowiedz
@23Yes: Druga wiedza bezcenna to żeby te pizze kłaść na blaszce, a nie na grillu, bo jak się zrobią miękkie to przelatują przez tą kratkę i potem trzeba czyścić. I na blaszkę warto dać papier do pieczenia to potem sera nie trzeba skrobać.
  • Odpowiedz
@23Yes: Nie rozumiem jak można nie dodawać swoich składników do gotowych pitc.

Przecież największą zaletą tych mrożonek jest to, że wszystkie są smakowo nijakie i można dowalić swoich warzywek, przypraw, mięska, sera.

Takie zwykłe bez dodania czegokolwiek od siebie - to tragedia. Nie sądziłem, że ktokolwiek w ogóle tak je, że po prostu wsadza do piekarnika i tyle. Przecież w takiej dżjuzeppe nie ma nic prócz bochenka chleba i poprószone
  • Odpowiedz