Aktywne Wpisy
_gabriel +21
Ostatnio w Internecie czytałem o przypadku kolesia, który zamordował ponad 600 osób. Nie rozumiem, dlaczego Bóg np. nie zabił go piorunem po pierwszych trzech zabójstwach i pozwolił mu zabijać, aż do nabicia takiej liczby? Ofiary to były głównie dzieci... Ja wiem, że to przecież nie Bóg zabijał tylko ten człowiek, ale no mógł przecież zainterweniować i go zabić, jednocześnie nie wpływając zbytnio na naszą wolną wolę.
Pytanie do osób wierzących -
Pytanie do osób wierzących -
kopek +959
5.55 stoję pierwszy pod piekarnia po chleb. Podchodzi 3 emerytów i mówi że oni byli tu już o 5.00 więc są pierwsi xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd
Temat trochę kontrowersyjny ale na jakich maszynach warto ćwiczyć? Z doświadczenia wiem że ciężary na razie się u mnie nie sprawdzą, muszę się rozruszać więc proszę o podpowiedzi dotyczące głównie maszyn.
@daddyissues_: możesz podać powód?
Komentarz usunięty przez autora
Aktualnie chce "coś porobić" ale nie mam możliwości finansowych skorzystania z pomocy specjalisty który ułoży mi program dopasowany do moich potrzeb a ciężary i ciężarki są dla mnie kontuzjogenne
@daddyissues_: Są sztangi o wadze 15, 10 i czasem nawet 7.5kg, nie musisz od razu brać sztangi 20kg. Jeśli z tym jest problem, to ciężar własnego ciała, hantle, kettle, gumy.
A
Więc po prostu rób po trochu na wszystkich maszynach, na pewno lepiej trenować tak niż robić dziwne ruchy wijącego się węgorza z za dużym ciężarem. A osobno robić kilka przysiadów z masą własnego ciała, lekkim
Komentarz usunięty przez autora
https://www.fabrykasily.pl/cwiczenia/dla-kobiet
Jeżeli faktycznie masz takie predyspozycje to może warto się wybrać do fizjoterapeuty chociaż na jedną wizytę, gdzie by mógł doradzić na czym się warto koncentrować. Ewentualnie nie