Chciałbym za ok. 200zł kupić pistolet by mieć do obrony domu. Jakiś na śrut bez zezwolenia. Jak najbardziej realnie wyglądający. A przy okazji bym sobie postrzelał na ogrodzie czy coś dla sportu.
@ChickenDriver: Do obrony XD to już lepiej chyba splunąć w twarz agresorowi bo może chociaż będzie w szoku. Jak chcesz cos do obrony to juz lepiej gaz i teleskop. Bo fajnie że wygląda jak prawdziwa b--ń ale co jak ktoś powie sprawdzam?
@ChickenDriver: Kulke w udo XDD ludzie potrafią przyjąć kilka strzałów z normalnej broni i kontynuować atak pod wpływem adrenaliny a ty chcesz zabawką go postrzelić i liczyć na jakiś efekt XDD
@ChickenDriver: Odpowiem kulturalnie, bez szydery, ironii i złośliwości. Jako zabawka, do postrzelania rekreacyjnego ok. Jako narzędzie do obrony domu - bardzo zły pomysł.
@ChickenDriver: Te pistolety nie mogą sobie poradzić z przebiciem jeansów z bazaru, a ty mówisz że tym się obronisz. To są zabawki do okazjonalnego weekendowego prucia do puszek z Ek <5J.
To już lepiej zainwestować w trzonek od siekiery z najbliższego narzędziowego..
@ChickenDriver: Do obrony znacznie lepiej nada się jakiś porządny gaz, ta wiatrówka nie ma odpowiedniej celności ani tym bardziej energii aby pomóc w jakikolwiek sposób. Nie warto brać jej w celu jakiejkolwiek obrony, chyba że zlapiesz ja jak maczugę i uderyzsz kogoś nią w głowę.
https://www.militaria.pl/action_sport_games/wiatrowka_bersa_thunder_9_pro_4,5_mm_17302_p9032.xml?cat=116
Chciałbym za ok. 200zł kupić pistolet by mieć do obrony domu. Jakiś na śrut bez zezwolenia. Jak najbardziej realnie wyglądający. A przy okazji bym sobie postrzelał na ogrodzie czy coś dla sportu.
#pytanie #bron #ochronaosobista #pistolet #pytaniedoeksperta
@ChickenDriver: w skórę na udzie, tylko go w------z i przy okazji w------l obskoczysz pewnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odpowiem kulturalnie, bez szydery, ironii i złośliwości.
Jako zabawka, do postrzelania rekreacyjnego ok.
Jako narzędzie do obrony domu - bardzo zły pomysł.
To już lepiej zainwestować w trzonek od siekiery z najbliższego narzędziowego..
Do obrony znacznie lepiej nada się jakiś porządny gaz, ta wiatrówka nie ma odpowiedniej celności ani tym bardziej energii aby pomóc w jakikolwiek sposób. Nie warto brać jej w celu jakiejkolwiek obrony, chyba że zlapiesz ja jak maczugę i uderyzsz kogoś nią w głowę.
Ból porównywalny z zastrzykiem domięśniowym. Chcesz strzelać do dzieci?
Jak byłem mały to się bałem zastrzyków. Na 5-latka może podziałać.
To mu w----e kulke w udo.i też sie posra
Ból porównywalny z zastrzykiem domięśniowym. Chcesz strzelać do dzieci?
Jak byłem mały to się bałem zastrzyków. Na 5-latka