@trumnaiurna: Te wszystkie patusy od magicala zaczynając zawsze popełniają jeden zasadniczy błąd, w pewnym momencie ego bierze górę i dochodzą do wniosku, że oni lepiej wiedzą co się ludziom podoba i co chcą oglądać, a kończy się jak zawsze, czyli wielką klapą. Teraz taki smerfik jest przekonany, że dalej będzie świetnie prosperował, bo przeczytał że 5 wykopków, którzy mu nigdy nawet donejta nie wysłali propsuje jakiegoś łysego ćpuna i na
@trumnaiurna: z jednej strony trochę racji masz ale z drugiej to nie wiem. Raz że prędzej czy później to by się znudziło bo by tylko siedzieli i to samo gadali, a z czasem pewnie jak Suchodolski przestali w ogóle reagować na donejty. Dwa że trochę aktorom odbiło i wymagania finansowe rosną z dnia na dzień. Generalnie to wiadomo że na dłuższą metę to się wszystko rozpadnie. Smerfik głupi bo liczył
Z tymi aktorami zawsze tak jest że widzą zarobki pracodawcy a nie widzą kosztów pracownika (nocleg, ciepło, prąd), oczekiwania rosną ale wiecznie rosnąć nie będą więc to prędzej czy później musiało się skończyć tym że będzie basta. A ci zamiast czerpać top profity z tego co mają to myślą że ktoś inny da im więcej a karuzela podwyżek płacowych będzie się kończyć w nieskończoność
Dawno, dawno temu matka mi mówiła bym nie chodził po nocy bo jacyś dziwni ludzie mogą się kręcić. I tak sobie teraz myślę po tych paru latach że to ja mogę być tymi dziwnymi ludźmi.
Raz że prędzej czy później to by się znudziło bo by tylko siedzieli i to samo gadali, a z czasem pewnie jak Suchodolski przestali w ogóle reagować na donejty.
Dwa że trochę aktorom odbiło i wymagania finansowe rosną z dnia na dzień.
Generalnie to wiadomo że na dłuższą metę to się wszystko rozpadnie.
Smerfik głupi bo liczył
@dizel81
@olgierdano_peto_gaszano
Z tymi aktorami zawsze tak jest że widzą zarobki pracodawcy a nie widzą kosztów pracownika (nocleg, ciepło, prąd), oczekiwania rosną ale wiecznie rosnąć nie będą więc to prędzej czy później musiało się skończyć tym że będzie basta. A ci zamiast czerpać top profity z tego co mają to myślą że ktoś inny da im więcej a karuzela podwyżek płacowych będzie się kończyć w nieskończoność