Wpis z mikrobloga

Podoba Wam się taki czat z napisem "Internet", "urządzenia przenośne" etc?

Właśnie zauważyłam, że mi coś takiego zrobili z fejsem i... jakoś mnie to wkurza. Czasem w ogóle nie widzę nazwiska tylko "...", bo ważniejsze jest, na jakim urządzeniu ktoś jest zalogowany ;__;

#facebook
Nenciak - Podoba Wam się taki czat z napisem "Internet", "urządzenia przenośne" etc?
...

źródło: comment_RrydwmOGIFxzHqW2c2xmkkhLQ6wCD1vC.jpg

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@karid: Ten Messenger to jakaś masakra. Dostęp do moich wiadomości SMS? Po co im to tak na dobrą sprawę? Wytrzymam bez tej aplikacji, mogę się logować przez przegladarkę.
  • Odpowiedz
  • 2
@Nenciak: przewiduje przyszłość: Niedługo wprowadzą takie reklamy z jakiego wifi korzystasz np. Michał pisze z Galaxy Tab II z McDonalds-najlepsze cheeseburgery w mieście!
  • Odpowiedz
  • 0
@gaska: wydaje mi się że z tym dostępem to chodzi o to że przy wybieraniu "wyślij wiadomość" do jakiegoś kontaktu pokazuje się okno "Wyslij przez: sms, messenger". Przynajmniej w teorii to brzmi rozsądnie :P
  • Odpowiedz
@Nenciak: czyli znowu będę sie wkurzać na chat. Wcześniej wiekszość listy zajmowały mi osoby, które parę minut/godzin wcześniej były, ale nie ma ich, jak jestem dostępny.
  • Odpowiedz
@Nap: Jak dla mnie i tak brzmi to wątpliwie. Plus to nie jedyna rzecz, do której mam zastrzeżenia. Jestem w stanie wytrzymać logowanie się przez przeglądarkę, na dobrą sprawę apka fb w ogóle mi do szczęścia nie jest potrzebna tak, jak pisze @Albinicz.
  • Odpowiedz
@Albinicz: Do stalkowania? ( ͡° ͜ʖ ͡°) No, ale generalnie bywa, jakaś ustawka ze znajomymi, lubię obserwować profile muzyków i innych osób, które mnie interesują, ale nie potrzebuję z drugiej strony dawać w zamian dostęp do wszystkiego fejsbuczkowi.
  • Odpowiedz
  • 0
@gaska: W teorii to co piasalem powinno byc prawdą, bo po co innego apka od fb miała by miec dostep do moich wiadomości? Chyba ze to jakas konspiracja i szpiegujo
  • Odpowiedz