Aktywne Wpisy

AlienFromWenus +11
Jak mnie madgi w pracy wkurzają.
Mam dużo pracy, ale muszę mieć jeszcze więcej, bo jednej madgi nie ma, bo dzieciak się pochorował i ta wzięła urlop na żądanie, gdzie ja zostałam poinformowana na ostatnią chwilę. Bo dzieciak w lipcu miał gorączkę. Jak można w lipcu mieć gorączkę??
Albo ja czekam na ważne przesyłki, ale nie mogę ich teraz dostać na już, bo właśnie dzwoni mąż szanownej madgi, bo dzieciak znowu chory i ona musi odebrać.
Co
Mam dużo pracy, ale muszę mieć jeszcze więcej, bo jednej madgi nie ma, bo dzieciak się pochorował i ta wzięła urlop na żądanie, gdzie ja zostałam poinformowana na ostatnią chwilę. Bo dzieciak w lipcu miał gorączkę. Jak można w lipcu mieć gorączkę??
Albo ja czekam na ważne przesyłki, ale nie mogę ich teraz dostać na już, bo właśnie dzwoni mąż szanownej madgi, bo dzieciak znowu chory i ona musi odebrać.
Co
o__0 +138

i stoję na etapie testowania całego połączenia pasków WS2811. Problem polega na tym, że mimo wklepywania różnych kodów, ledy ciągle świecą jak chcą i jest to zazwyczaj szybko migająca tęcza. Problemem który się z tym wiąże jest również brak możliwości sterowania pojedyńczymi segmentami, nie reagują w sposób w który piszę w kodzie i mimo nie uwzględniania wszystkich, zawsze wszystkie świecą. Potrzebuje pomocy w tym, gdzie szukać problemu. Sprawdzałem połączenia miernikiem i zdaje się że wszystko jest na swoim miejscu. Może ktoś mierzył się z podobnym problemem albo jest w stanie wyjaśnić mi moją (najprawdopodobniej) głupotę. Szukałem odpowiedzi w internecie, bez skutku. Pozdrawiam :>
#elektronika #diy #arduino
źródło: comment_1643393873BOreh1Eik6knMSpvuRh5MK.jpg
Pobierz