@hansschrodinger: Nie potrafię zrozumieć, że tylu ludzi (zwłaszcza młodych) dobrowolnie pozbawia się uczucia gigantycznej satysfakcji ze wzięcia odpowiedniej porcji medykamentów zamówionych przez portalereceptowe i przejście najgorszej mutacji jak przeziębienia, bez jakichkolwiek powikłań.
@hansschrodinger Zaszczepiłem się 3 razy i za c---a nie wiem o czym ta kobieta p------i. Gwóźdź w mózgu xD. Każdy powinien się szczepić dla siebie, nie dla innych.
@hansschrodinger: spróbuj jej napisać w komentarzu pod jej wypierdem, że masz wątpliwości czy fakt, że Fajzer nie bierze żadnej odpowiedzialnosci za te preparaty nie stanowi dla ciebie zagrożenia to usunie komentarz i da bana na zawsze, j----e ciemnaki covidianie ( ͡°͜ʖ͡°)
@hansschrodinger: a ja mam na odwrót. Dziwię się, że tylu ludzi czuje jakąkolwiek ulgę gdy przyjmuje nieprzebadany do końca preparat ze znikomą skutecznością
@hansschrodinger: Anka nawet się nie kryje z tym że nie chodzi o zdrowie czy bezpieczeństwo ale o potrzebę poczucia konkretnej emocji xD przerażajace jaką władzę mają media
@hansschrodinger: absolutnie nie poczułem żadnej ulgi. Nadal musiałem się tak samo pilnować, dezynfekować ręce, chodzić w masce i trzymać dystans od ludzi, bo po prostu nie chcę zachorwoac. Trzecia dawka sobie poczeka. Może latem
Jedyna ulga jaką poczulem po szczepieniu to ta, że panstwo się ode mnie na chwilę o--------i.
Może o to jej chodzi w tej wiadomości ( ͡°͜ʖ͡°)
@Shatter: nie ma sensu brać 3 dawki teraz, omikron jest bardzo zaraźliwy, 3 dawka ci nic nie da. Na szczęście jest o wiele bardziej łagodny. Mam nadzieję że nie masz nadwagi i suplementujesz wit D?
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja Ma 0 wyświetleń na youtube czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
#koronawirus #bekazcovidian
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaszczepiłem się 3 razy i za c---a nie wiem o czym ta kobieta p------i. Gwóźdź w mózgu xD. Każdy powinien się szczepić dla siebie, nie dla innych.
Koniecznie musi wejść na wykop i posłuchać nauk od nastolatków, ludzi po zawodówce, debili z ujemnym IQ i innych eliciarzy
Może o to jej chodzi w tej wiadomości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Shatter: nie ma sensu brać 3 dawki teraz, omikron jest bardzo zaraźliwy, 3 dawka ci nic nie da. Na szczęście jest o wiele bardziej łagodny. Mam nadzieję że nie masz nadwagi i suplementujesz wit D?