Wpis z mikrobloga

@quaz2020: Skąd wiesz ile trzepie? Trzepie tyle, że podobno ma ogromne długi za nieudaną galę na narodowym, na której się przejechał i teraz musi wszystko na żonę robić, bo go komornik ściga.
  • Odpowiedz
@D1STR0Y: To nie jest głowa do interesów, tylko zwykłe krętactwo i oszustwo. Typ jak wszystko miał pod swoim nazwiskiem, to s--------ł i narobił sobie problemów. Jaki z niego biznesmen?

A kto wyłożył kasę na MMA VIP? Myślisz, że Najman? XD On jest słupem do promocji.
  • Odpowiedz
@Sok_Mandarynkowy nie potrzebne zrodlo zeby wiedziec ze najman zarabia wiecej niz mozesz sobie wyobrazac. Wszedzie go pelno. A walki w fame to ogromne pieniadze czlowieku jak nie znasz tematu to co ja ci bede tlumaczyl xD
  • Odpowiedz
@quaz2020: Ja nie znam tematu? Ja siedzę w sportach walki od 2009 roku, a ty k---a obejrzysz jakieś g---o patusiarskie gale i zgrywasz eksperta.

Najman to jest typ, który może i zarabia, ale na kantach i robieniu z siebie błazna i poza zyskami miał też straty. Bez przyczyny nie robi wszystkiego na żonę. Poza tym, żeby rozkręcić federację trzeba trochę funduszy, a on ich raczej nie miał aż tyle. Sponsorów
  • Odpowiedz
@Sok_Mandarynkowy co ma siedzenie w sportach walki do tego ile placi fame obecne na rynku od 3 lat? Zasiegowo nie ma co porownywac sportow walki do frikow wiec nie czytam tego co piszesz dalej nawet bo gowno wiesz
  • Odpowiedz
@Sok_Mandarynkowy i oczywiacie ze najman to slup. Udzialy w gali ma tomasz chic a najman to zwykly konferansjer to slowa Chica z dzisiaj. Za tą gala stoja pwoazni ludzie a nie najman. I koze najman ma dlugi ale z walk zarobil w cholere siana ktore oficjalnie nalezy do jego zony.
  • Odpowiedz