Aktywne Wpisy

planarize +289
Inicjatywa Stop Niszczeniu Gier Komputerowych właśnie przebiła wymagany próg w Danii, jest to piąty kraj z wymaganych siedmiu i zebrano ~340k głosów poparcia z potrzebnego miliona. :)
https://eci.ec.europa.eu/045/public/
#gry #pcmasterrace #komputery #konsole #playstation #xbox #stopkillinggames
https://eci.ec.europa.eu/045/public/
#gry #pcmasterrace #komputery #konsole #playstation #xbox #stopkillinggames
źródło: obraz
Pobierz
Netiux +19

Ja robilem sonde juz pare tyg temu wsrod znajomych co im dzieci mowia i wsrod dzieci mojego kuzynostwa jakie podejscie oni maja i ludzie w klasie. Wynik- wszyscy chca zdalnych xD
Nawet ci co lubia sie uczyc twierdza, ze uczyc sie lubia ale chodzic do szkoly nienawidza. Zaoszczedzaja czas i poza tym w domu czuja sie bezpiecznie. Nie widza roznicy w nauczaniu zdalnym a stacjonarnym bo nauczyciel i tak gada to samo, albo sluchasz albo spisz bez roznicy czy w klasie czy w domu.
To chyba tylko rozchisteryzowani rodzice pisza te wysrywy o depresjach bo chyba sami maja ze tyle godzin wiecej z dzieciakami w domu musza siedziec jesli nie pracuja xD
Tez mnie r---------a, ze znajdzie sie zawsze taki 1 na 1000 kujon, ktory ubolewa ze jak on zda mature jak ma zdalne, jak nie bedzie siedzial w pierwszen lawce i nie bedzie podziwiany przez nauczyciela to napewno nie zda! xD
Ja dobrze wiem co sam robilem chodzac do szkoly- wieczne wagary tyle ile wlazlo, tygodniami mnie nie bylo w szkolach bo udawalem chorego a ze rodzice mnie kryli to moglem sobie lezec w domu przed tv i czasem cos poczytac z ksiazek i samemu sie nauczyc. Czasem przychodzilem tylko na sprawdziany i mialem srednia kolo 4.0 ale zachowanie naganne za nieobecnosci i grozby wyrzucenia mnie ze szkoly xd to jest j----y absurd, skoro jestem samoukiem i wole przeczytac rozdzial w 30min zrobic sobie notatki niz siedziec kilka h na nudnych lekcjach. To samo na studiach przez 5 lat bylem tylko na 3 wykladach xD Chodzenie do pracy bylo dla mnie najwieksza k---a karą i marnotractwem czasu kiedy moglem wykonywac to z domu az wreszcie znalazlem taka prace i w koncu moge zyc normalnie.
#koronawirus
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak w sklepie jestem i place telefonem to potem niczego wiecej nie dotykam tylko wracajac do domu myje rece, odkazam tel, przebieram sie, myje produkty lub przesypuje i znowu myje rece i tyle. Jesli z zakupow wracam autem to zanim