Aktywne Wpisy
salanderek +505
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WielkiNos +305
Palacze to nie najbardziej uciśniona grupa tylko najbardziej roszczeniowa, która nie dba o nic poza możliwością realizacji swojego uzależnienia.
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
@zbrodnia_i_kawa: w ogóle miliony lat ewolucji powinieneś policzyć i dolicz wtedy wszystkie komarzyce
@zbrodnia_i_kawa: pls, było porównanie władców męskich i żeńskich i wyszło że kobity ma tronie były bardziej agresywne i rozpoczynały statystycznie więcej wojen.
@guest: no i ogarnęła mistrzostwa kraju palowaniu górników ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Zakładam, że te kobiety nie zostały wybrane dlatego, że są kobietami (mówię to jako historyczny dyletant, poprawcie mnie jeśli się mylę), a dlatego, że dorównywały mężczyznom.
Tak jak kobiety na studiach inżynierskich.
Jest ich garstka, ale wiedzą po co tam są i albo dorównują, albo nawet pokonują mężczyzn wiedzą i umiejętnościami.
Podobnie z teraźniejszymi kobietami. Na co one mają wpływ?
Chyba na to, że ich mężowie mają wyprasowane koszule albo że dostają w domu ciepły obiad po pracy xD
(a tytuł powinien brzmieć: 49 wpływowych polek + 1 dzik xD)
Tak jak teraz niektóre kobiety chcą pokazywać, że mogą dorównać mężczyznom w, delikatnie ujmując, rozwiązłości i argument to 'jak facet to macho, a jak kobieta to kurvva? koniec z tym, kobieta tez moze sie bawic'.