Wpis z mikrobloga

@Baero ...nie wiem czy dalej cię to interesuje ale odpowiedź brzmi: Tak...a zresztą przy różnych też grach są różne pliki i gra nie ruszy bądź będą błędy gdy nie zainstalujesz dodatków w systemie i plików z konkretnych gier....wiem co mówię na co przerobiłem wieeeele gier i problemów....no chyba że masz dosłownie 5 sztuk na krzyż i działają...pozdr
  • Odpowiedz
@nudziarz123: w sumie planuje XPka wykorzystać do tematów które będą miały problemy odpalić się na obecnym sprzęcie, więc wydaje mi się, że zwykły SP3 wystarczy. Lecz zapobiegawczo by nie zaszkodziło zassać wszystkich aktualizacji
  • Odpowiedz
@Baero ...dopowiem tylko że nie chodziło mi o pliki zwykle z instalacji...tylko takie dodatkowe do tych gier które czasami się wybiera ręcznie albo są w patchach itd...a często też bywało że gra musiała mieć właśnie poprawki systemowe bo pliki oryginalne windy i sterowników były za stare mimo że niby nowe i aktualne...a parę razy musiałem szukać i tak poprawek w necie do systemu bo tylko wtedy gra działała....ja przerobiłem mnóstwo gier
  • Odpowiedz