Aktywne Wpisy
biedakwsiowy +2
#kiciochpyta jak to możliwe że mając ponadprzeciętne iq stwierdzone psychiatrycznie przy okazji diagnozy autyzmu mam problem z podstawową matematyką w liceum? testy iq matematyczne idą mi całkiem dobrze, wychodzą mi naprawdę spoko wyniki a na matmie zaćmienie umysłu. Myślałem żeby pójść sobie kiedyś na #politechnika no ale nie pójdę skoro nie kumam matmy. Jak myślicie, jak to możliwe że mając iq wyższe od przeciętnej mam problem z całkowicie przeciętną matematyką w 3
jabol6000 +151
#bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #gospodarka #ekonomia #bekazpodludzi #heheszki #polityka
Lewica jest zasadniczo przeciwnikiem vatu, który jest podatkiem najmocniej obciążającym osoby o niższych zarobkach.
@jbc_wszystko: such a bollocks
Lewica się za nim opowiadała niejednokrotnie i jest partią, która najmocniej zwraca uwagę na problemy z rynkiem mieszkaniowym.
@kurczok: Ale dlaczego odbiegasz od tematu?
Dlatego twarzą Lewicy jest koleś, który płacze po gazetach, że mało zarabia jako dr hab socjologii(i pokazuje, że nie ma pojęcia o tym czym jest popyt i podaż co socjolog powienien wiedzieć), a w rzeczywistości jest milionerem rentierem, który tworzy problemy z dostępnymi mieszkaniami dla reszty społeczeństwa i którymi pogardzał nawet taki
Brawo, jesteś na poziomie przeciętnego PiSowca xD