Wpis z mikrobloga

Robiłem wczoraj w nocy 1 raz zamówienie, a dzisiaj patrzę, że zmęczony źle wpisałem adres (2 literówki w nazwie ulicy i 1 pomylona cyferka w kodzie pocztowym). Dzisiaj rano napisałem o tym na chacie sklepu.
Był ktoś w podobnej sytuacji? Wtopiłem kasę czy normalnie dojdzie do mnie w planowanym terminie przesyłka?

#kiciochpyta
#aliexpress
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Stettiner22: Podałeś numer telefonu? Nazwa miejscowości się zgadza? Czy nawet z literówkami idzie się domyśleć o jaką ulicę chodzi? Jeżeli na wszystkie pytania odpowiesz tak, to zależy od listonosza/gościa w sortowni, ale raczej nie powinno być problemu.
  • Odpowiedz
@Stettiner22: Słaba sytuacja bo w statusie jest napisane że już wysłał to zamówienie, to zwrot kasy raczej odpada.
Ale w sumie nawet jeśli jest błąd w adresie to masz jakiś tam % szans że paczka dojdzie. Jeśli nie to po upływie tam iluś dni od zamowienia masz możliwość klikniecia opcji że paczka nie dotarła i Aliexpress zwraca kase.
  • Odpowiedz
@zeroR3: podałem numer, zawsze podaję( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie wiem czy idzie się domyśleć... ale listonoszka mnie zna to nawet po imieniu i nazwisku potrafi dać małą przesyłkę komuś z moich domowników jak ją spotkają na ulicy. Także powinno być ok, bo kod, który wpisałem to to samo osiedle, co moje.
  • Odpowiedz