Aktywne Wpisy

Grajox3 +15
SiewcaPatogenu +285
Przyplątał się do mnie pies. Brzydki jak ja #!$%@?ę. Szwendał się po okolicy i bawił się z moim psem od dłuższego czasu i dwa dni temu typ jak wracałam do domu po prostu wszedł jak do siebie i #!$%@?: daj mnie jeść. Wystawiłam mu miskę z żarciem na dwór i wyszedł, ale jak po godzinie sprawdziłam typ się zwinął w kłębek na ganku i poszedł spać. Wieczorem zaczął padać śnieg a typ

wyjaśnił by ktoś asparagus staging? rozumiem że chodzi o łączenie zbiorników w innej kolejności ale nie do końca rozumiem dlaczego jest to takie ekonomiczne i w jakiej kolejności dokładnie je łączyć :P
2 naprzeciwległe łączysz wężykiem paliwowym z 2 po boku, następnie te same z kolejnymi 2 po boku. Zawsze symetrycznie. Ostatnie dwa łączysz ze zbiornikiem centralnym. Musisz też ustawić fazy w ten sposób, że kiedy w pierwszych zbiornikach kończy się paliwo odłączasz je od rakiety itd.
W ten sposób wykorzystujesz maksymalnie moc silników i oszczędzasz na masie
@88mph: (#) @Cezetus: (#) Panowie, czy wysokość na której łączymy zbiorniki ma znaczenie? Kilka razy zauważyłem, że gdy mam połączone dwa zbiorniki to łącząc dolny z "resztą" szło inaczej gdybym połączył sam górny a na logikę powinno iść tak samo.
Komentarz usunięty przez autora