Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Hej, planuję zrobić sobie małe zakupy #psychodeliki na darkmarkecie. Jak jest aktualnie z #paczkomaty - dostawa na fejkowe dane przyjdzie bez przypału, czy jednak trzepią paczki i może być problem?

#narkotykizawszespoko

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61e721c2f7bdff000a92a633
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@AnonimoweMirkoWyznania: nikt nie trzepie, zamów z Polski do Polski. Na swoje nazwisko nawet do swojego domu.
Co Ty myślisz że poczta I policja sprawdza wszystkie listy I małe paczki? Jpd policja jest zajęta lapaieniem ludzi bez masek A poczta ma dwoje problemy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pedzel_Washington: pokaż mi jeden przykład gdzie ktoś kto zamówił coś na darkmarkets wpadł?

Zamawiam chyba od 10 lat a przynajmniej od czasu kiedy powstał Silk Road. Zawsze na adres domowy, zawsze na swoje nazwisko. Nigdy nie wpadłem. Odbierałem przesyłki nawet z poczty, podpisywalem odbiór itd.
  • Odpowiedz
@dansemacabre777: no polecam, jak wchodzę na tora to zawsze szukam coś z Niemiec, a finalnie mówię "a j---ć, oni najlepsi", ale to stratą jakichś 2 dni na dostawie. Pamiętam microdosing ich LSD, kozak było, potem kupiłem w Polsce i nie dość że drożej to jeszcze klepie jakby inaczej, podobnie ale inaczej.
Na ceny że wysokie nie patrz. Za wydane 50 euro dorzucają gifta np 5g m albo 5x LSD.
  • Odpowiedz