Aktywne Wpisy

WLADCA_MALP +8
Wiecie, po czym najłatwiej poznać kierowcę "mieszczucha", a przynajmniej takiego, który zdawał na prawko i jeździ po dużym mieście przez cały rok a poza granice miasta wyjeżdża może na urlop raz w roku? Po tym, że nie pamięta przepisów a szczególnie jednego, który odwołuje ograniczenie prędkości poza terenem zabudowanym. Ja wiem, że dla wielu kierowców to oczywiste, ale wnerwiało mnie niemiłosiernie kiedy na 90 jest zwolnienie do 50/60, potem odwołanie ograniczenia prędkości

źródło: 204f76647edb2d8e83dfd870226da061
Pobierz
WielkiNos +272
I ktoś powie, że w social mediach nie promuje się negatywnego obrazu rodzicielstwa.
Ktoś ma dzieci, które mu narysują laurkę, przytulą i powiedzą kocham cię. Rzeczywiście straszne.
#dzieci #macierzynstwo #bekaztwitterowychjulek #tatacontent #takaprawda
Ktoś ma dzieci, które mu narysują laurkę, przytulą i powiedzą kocham cię. Rzeczywiście straszne.
#dzieci #macierzynstwo #bekaztwitterowychjulek #tatacontent #takaprawda

źródło: temp_file541516824670208302
Pobierz
#pracait #pracbaza #korposwiat #programowanie
Odpowiedz
Jeszcze
źródło: comment_1642498027DiZqz7W9s2gB4yQV75XZx3.jpg
Pobierzźródło: comment_1642498173KwwUmvGVRiScl0skYZWEeK.jpg
Pobierzhttps://rysunkimagg.blogspot.com/
SM chce ze mną grać w pokera, raz mi daje, raz zabiera ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
W dyna, gdzie obrazki trafiały na kanał na slacku, jeden z wysoko postawionych stwierdził kiedyś, że chętnie by mnie wrzucił do jednego ze swoich zespołów. Nawet nie po to, bym tam coś pożytecznego kodował, ale żebym rysował dużo, to będzie wiedział wszystko o tym co się w zespole dzieje, jakie są