Aktywne Wpisy
Darthal +29
Wyobrażacie sobie w ogóle leżeć razem z dziewczyną, gdy ona jest przytulona do was, oglądać jakiś film na netfliksie, całować się w między czasie, dotykać, spać razem czując jej ciało obok. To uczucie że ona was kocha, pożąda was, stara się. Przecież to musi być coś zajebistego.
#samotnosc #przegryw
#samotnosc #przegryw
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co jest takiego fajnego w posiadaniu dziewczyny incele? Przecież trzeba z nią non stop łazić i spędzać czas razem, słuchać gadania. Nie ma miejsca na jakieś odcięcie się, granie w gierki, picie browarków do późna czy spokojnego spędzania czasu samemu. Jeśli jesteście przegrywami introwertykami TO NIE JEST DLA WAS. Już nie mówiąc o tym, że na pewnym etapie mieszka się ze sobą, niektórzy mają dzieci, itd. Ja to lubię
Co jest takiego fajnego w posiadaniu dziewczyny incele? Przecież trzeba z nią non stop łazić i spędzać czas razem, słuchać gadania. Nie ma miejsca na jakieś odcięcie się, granie w gierki, picie browarków do późna czy spokojnego spędzania czasu samemu. Jeśli jesteście przegrywami introwertykami TO NIE JEST DLA WAS. Już nie mówiąc o tym, że na pewnym etapie mieszka się ze sobą, niektórzy mają dzieci, itd. Ja to lubię
#polityka #place #korposwiat #pieniadze #ekonomia
Komentarz usunięty przez autora
@babadookk: zgadzam się z Tobą w 100%
@jestem_na_dworzu: to wtedy musisz zrezygnować z ulgi i niestety dostajesz mniej, ale tak jak wspomnialem wczesniej przekraczasz pewien pułap
@babadookk: wniosek dobry, ale toku rozumowania jednak nie rozumiem xD
Przecież ta cała ulga jest w odniesieniu do
@borjaki: by oddawac pieniadze na dawanie elektoratowi pis w 500+ i 13/14 emeryturach oraz sianiu propagandy w rzadowych mediach, sprecyzujmy to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@babadookk: niby jak? xD
To ulga tylko dla ludzi na UoP, i najwyższa jest dla wspomnianych już przeze mnie 9k (i jest to przeszło 3x mniej niż te 6k o których mówisz).
Ty tam przypadkiem nie mylisz pojęć i nie myślisz, że kasę za złożony Pit2 będziesz musieć oddać?