Wpis z mikrobloga

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow

Moja różowa podczas segz często drapie/wbija mi paznokcie w plecy. Skutkuje to tym, że mam na plecach blizny, czerwone krechy. Lubię trenować na obiektach bez koszulki chodzić na saunę. Jak z waszej perspektywy wygląda taki facet? W sensie mam to w dupie ale jestem ciekawy.
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pussi_magnet: każdy będzie wiedział, skąd te blizny się wzięły ( ͡° ͜ʖ ͡°) więc to kwestia tego, czy obchodzą cię ciekawskie spojrzenia i ewentualnie śmieszki, czy masz na nie w------e.

Generalnie to tak, jakbyś miał na czole napisane "RUCHAŁEM" xD
  • Odpowiedz
@cutecatboy: bez przesady - ludzie ruchają. Na chłopa idącego z kobietą w ciąży nikt dziwnie nie patrzy. To serio nie jest nic wyjątkowego. Przynajmniej wśród ogółu społeczeństwa, bo na wypoku to może w sumie być XD
  • Odpowiedz
@winstonyczerwonesetki: tylko że to świadczy o ostrym seksie w pierwszej kolejności i osoba po 30, 40 nie moze sobie pozwolić na dyskryminacje , a w wieku nizszym no cóż, po prostu śmiechawa. ALE są wiadomo różne środowiska, mniej lub bardziej inteligentne
  • Odpowiedz
Skutkuje to tym, że mam na plecach blizny, czerwone krechy. Lubię trenować na obiektach bez koszulki

@pussi_magnet: wyjdziesz na mistrza krindżu jak nagle na siłcę zdejmiesz koszulkę i pokażesz plecy z zadrapaniami, bo każdy pomyśli że ruchaleś pierwszy raz i się chcesz pochwalić "PATRZCIE JA RUCHALEM BYŁ KEKS BENIS INTO VAGINA HEHE"
  • Odpowiedz