Aktywne Wpisy
arkadi2020 +349
SzubiDubiDu +90
Widoczność na 200-300m ale oczywiście złamas musi jechać na zapalonych przeciwmgiełkach.
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Takie są fakty. Wydobycie litu i metali ziem rzadkich odbywa się właśnie w warunkach takich jak na zdjęciu
W sumie to kradnę i wrzucę pod odpowiedni tag xD
Latarkę już znalazłem. Teraz twoja kolej, znajdź mi spalinowego smartphone'a.
@Atreyu: Jak tam twój telefon albo laptop na benzynę? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Kryspin013: w sumie bardzo często ładuje telefon w samochodzie, więc można powiedzieć że napędzam go benzyną z R6 Turbo przy spalaniu 17l/100km (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Atreyu: a telefon ma akumulator kwasowo-ołowiowy? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@jasha: Śmieszki śmieszkami bo komentujemy mem z fejkowym info. zwracam uwagę, że w obecnym świecie w łańcuchu przetwarzania nie jesteś w stanie uniknąć tego, że gdzieś będą wykorzystywani ludzie w nieludzkich
No i oczywiście na pierwszym zdjęciu mamy trzech uśmiechniętych amerykanów, a nie, zgodnie z prawdą, hindusów i pakistanców którzy przyjechali do arabii saudyjskiej by
I śmieszkuję. Ty mi piszesz o biednych hindusach którzy pracują w niewoli, o pracy na rzecz koncernów. Super że się przejąłeś ale to dalej śmieszki.
Jak chcesz możemy pogadać o tym co jest smutne i niesprawiedliwe na świecie.
Uprawy avocado i nerkowca? Praca niewolnicza dzieci w wielkich koncernach ubraniowych? Może wyzysk w kopalniach diamentów? A może to jak