Wpis z mikrobloga

@olelek: mam same 3 i jestem za głupi na stypendium. Jak działa stypendium, że co miesiąc się kasę dostaje?

@upadly: trzeba mieć skierowanie i jak byłem u rodzinnego po nie to drukarka nie działała i miała dzwonić pani doktor jak będzie do odbioru, ale nie zadzwoniła ale i tak przyszedłem po nie i nie było.
  • Odpowiedz
trzeba mieć skierowanie i jak byłem u rodzinnego po nie to drukarka nie działała i miała dzwonić pani doktor jak będzie do odbioru, ale nie zadzwoniła ale i tak przyszedłem po nie i nie było.

@przegro_pisarz: umów się jeszcze raz do rodzinnego jeśli trzeba.

200 zł liczyłem

Nie wiem gdzie mieszkasz, ale jednak 200 zł to już wydaje mi się dość dużo jeśli chodzi o stawkę godzinową (choć w sumie często
  • Odpowiedz
@upadly: mieszkam w Łodzi i na weekendy jestem w Tomaszowie mazowieckim. Szukałem w Łodzi bo z swojego miasteczka byłem u 2 psycholożek i nie widziały potrzeby bym regularnie chodził a ja chcę zarabiać dużo i mieć znajomych a do tego psychoterapia potrzebna. Ewentualnie spróbuję z stypendium socjalnym chociaż nawet nie patrzyłem warunków do tego
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: Mirku, jeżeli na twojej uczelni jest wydział psychologii, to wejdź na ich stronę i sprawdź czy nie działa tam jakaś poradnia w ramach której pracują wykładowcy czy inni dydaktycy. Mogą tam być bardziej korzystniejsze stawki dla studentów
  • Odpowiedz
Kobiety mi to polecają

@przegro_pisarz: słuchaj się kobiet to dobrze na tym wyjdziesz xD

Zadaj sobie lepiej pytanie - czy to TOBIE OSOBIŚCIE jest potrzebne, a nie to co kobiety ci mówią.
  • Odpowiedz