Aktywne Wpisy

Panitsch +542
Kochani, dzisiaj dla mnie wielki dzień, albowiem żenię się. Z tej też okazji organizuję spośród plusujących małe #rozdajo w postaci butelki wódki weselnej. Z oczywistych względów udział biorą tylko osoby pełnoletnie. Zwycięzcę wylosuję w poniedziałek rano i w poniedziałek nadam paczkę na swój koszt. Chciałbym z tego miejsca również podziękować @UszatyBloger, który może nie bezpośrednio, ale poprzez swoje wpisy i filmiki pomógł mi wejść do świata mody. Wcześniej
źródło: obraz_2024-08-17_110231377
Pobierz
Melkovva_ +34
źródło: 1000005380
Pobierz

![Polska testuje syndrom migracyjnego gotowania żab [ANG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4b2d28e4af83cf59a5c1f3bb92fe815b0d112c85476cee3324b188aa04f85166,q80.jpg)
#mikrokoksy
źródło: comment_1642246595r2hmon8ZcHWmhUV4zJv6m1.jpg
Pobierz@DywanTv chyba test negatywny zwalnia z kwarantanny przynajmniej ktoś w pracy tak miał albo kłamał ale że chodził do pracbazy to nie wiem
@DywanTv: Miałem podobna sytuacja, ktoś przykonfidencił, chociaż możliwe, że nawet nieświadomie. Do chorych/zakażonych w którymś dniu dzowni Sanepid przeprowadzając ankietę. Pytają gdzie sie przypuszczalnie zaraziło, w pracy, w szkole/na uczelni itp. Powiesz "nie wiem gdzie, no bylem na uczelni, bylem w sklepie" -> cyk kontakt do twojej uczelni i wrzucają rok na
Swoją drogą - jak dobrze pamiętam, Ty przechodziłeś covida nie tak dawno temu, w podobnym czasie co ja. Tym nowym mogłeś się znowu zarazić, nawet w tak krótkim odstępie czasu. Mówię z własnego doświadczenia, złapałem 2 w 2 miesiące. Przy czym ten Omicron to popierdółka w porównaniu do
Nie wiem co to ma do tego aby się zaszczepić.
Jak coś chcesz załatwić to potrzebujesz kopie z pieczątką jako dowód wpłynięcia lub dowód w postaci nadania listu poleconego
Jak sami coś chcą to SMS?
Śmiechu warte