Aktywne Wpisy
Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?
Wraczek +17
Obawrwujemy dzisiaj piękne zesrańsko zwolenników Kim'a i innych zamordystów.
To tylko fabryczne ograniczenie maksymalnej prędkości do 180 km/h, no przecież ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Później ograniczenie do 160, następnie do 140, płatności gotówkowe? A po co to komu? Oj, twój social credit jest za niski, podwyższ go aby uzyskać dostęp do swoich środków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niczym tak nie gardzę jak wykopowymi zamordystami,
To tylko fabryczne ograniczenie maksymalnej prędkości do 180 km/h, no przecież ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Później ograniczenie do 160, następnie do 140, płatności gotówkowe? A po co to komu? Oj, twój social credit jest za niski, podwyższ go aby uzyskać dostęp do swoich środków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niczym tak nie gardzę jak wykopowymi zamordystami,
#zareczyny #pierscionek #pytanie #zwiazki #rozowepaski
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sercem_Wycinane: Kup czteropak Harnasia, żeby obgadać kiedy podpiszecie intercyzę. Zapewne twoja wybranka ma błyskawice SS, więc ucieszy sie, ze traktujesz ją postępowo, a nie jak jakiś zaścianek.
Pierścionek generalnie ładny, ale czy na zaręczynowy to czy ja wiem...
Nie każda dziewczyna lubi czarne złoto - wcześniej musiałbyś znać jej upodobania co do pierścionków. Chyba, że delikatnie ją jakoś wypytasz o preferencje tak aby się niczego nie domyśliła ¯\_(ツ)_/¯
Zasada z zaręczynowym jest taka, że dopasowujesz pod to, co nosi różowa. Skoro mało nosi i tylko od Ciebie, to możesz ją lekko wybadać (ją lub zaangażować jej przyjaciółkę), bo może
Do tej pory byłam fanką białego złota i srebra, ale chyba pora na czarne złoto (i nie będzie to wungiel! :P).
-nie przejmuj sie jak kupisz zły rozmiar
-diament to stereotyp, może twoja różowa lubi inny kamień, zapytaj kiedyś "przy okazji" i bez przypału co myśli o kamieniach
-jakie złoto? Pal głupa, że chcesz kupić na urodziny, czy święta więc pytanie, czy co wcześniej kupiłeś było spoko, czy jednak może inny stop, cieńsze, czy grubsze