Aktywne Wpisy
jankesdoido69 +17
Umówiłam się na randke z #tinder ,pojechałam do miasta w którym moja przyjaciółka udostępniła mi mieszkanie na wtorek, zaprosiłam go przyjechał obejrzeliśmy film, były całusy, wino i tyle ja usnęłam on też budzę się i jego nie ma od razu zadzwoniłam do niego gdzie jest nie odebrał tylko napisał SMS że ząb go bolał i pojechał na ostry dyżur, nie odprowadził mnie nawet na pociąg nie zjedliśmy razem śniadania, a
* Wykopują kłamstwa, że facebook Konfederacji spadł przez fejki.
* Zakopują surowe informacje, że facebook Konfederacji spadł za materiał z Polsat News, Info że obrazek z Rumunii jest z Rumunii i odezwę do szkalującego Polskę dyplomaty z zagranicy.
#konfederacja #wykop #facebook #codziennyneuromozg
https://www.wykop.pl/wpis/63062157/#comment-223445723
Konfederacja spadła za łamanie regulaminu.
Jak widać nawet lubisz kłamać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy masz wiedzę, że były usuwane z Fb?
@milymirek: Z ostatniego roku.
Nie mam, bo teraz nie sprawdzisz kiedy były usunięte. Ale jak najbardziej widać, że Konfederacja łamała regulamin Facebooka.
@milymirek: Wierzenie w tym przypadku konfederacji to pokaz naiwności.
Masz konkretne punkty z regulaminu i konkretne posty z FB Konfederacji. Wątpię, żeby FB je przegapił.
@milymirek: O czym ty mówisz? xD
Więc naiwnością byłoby w jakiejkolwiek sprawie wierzyć okolicom strony neuropejskiej.
Wierzyć okolicom strony neuropejskiej jest najnaiwniejszą rzeczą, którą można zrobić.
I też ważne, że te twierdzenia muszą być fałszywe.
@milymirek: Nie muszą, muszą być niezgodne z regulaminem Facebooka.
No chyba, że oni tam dokonują definicji: informacja odwiedzająca od szczepionki == "informacja fałszywa". Ale to by było niedorzeczne.
@milymirek: Typie, wklejam Ci przeklejone punkty z regulaminu a ty się kłócisz. To Facebook stwierdza co jest fałszywe na podstawie tych punktów.
@rzep: No właśnie, na podstawie tych punktów.
Masz napisane "twierdzenia dotyczące szczepionek...", a nie że każde twierdzenie jest z góry fałszywe.
Ktoś twierdzi, że "A jest B". (gdzie A to twierdzenie dotyczące szczepionek, przyczyniające się do odrzucenia szczepień)
Fb ocenia, że "A nie jest B" i wtedy uznaje to
@milymirek: Przeczytaj tekst. Facebook definiuje jakie twierdzenia są fałszywe.
Facebook twierdzi, że "Twierdzenie, że szczepionki na COVID-19 są nieprzebadane" są fałszywe i zakazuje publikacji takich treści na swoim portalu.
@milymirek: Spadł przez łamanie regulaminu, co potwierdza Facebook w oświadczeniu:
@ziumbalapl: Facebook kłamie bez żadnego pokrycia, chociaż mogliby wszystko potwierdzić bez żadnego wysiłku - gdyby było prawdą co mówią.