Aktywne Wpisy
2076 +151
Dziś o 8 wpada szef do biura i oznajmia, że za 2 tygodnie przyjeżdża główny właściciel całej firmy (700 osób pod sobą) i mamy chodzić jak w zegarku plus, że będę popijawa w piątek wieczorem i każdy ma się stawić i wypić kieliszek z bosem.
Mówię do niego, że ja nie piję i się zaczęło... "od kielicha się nie umiera a mamy nowy kontrakt na stole", "boss nam organizuje imprezę a ty
Mówię do niego, że ja nie piję i się zaczęło... "od kielicha się nie umiera a mamy nowy kontrakt na stole", "boss nam organizuje imprezę a ty
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Największy ból dupy o mieszkania to mają single. Ja i moja narzeczona mamy podobną pensję 6k, więc razem daje 12k miesięcznie. Za mieszkanie na kredyt wychodzi nam rata +-5k miesięcznie, czyli 2,5k na głowę. W sumie zostaje nam ze wspólnego budżetu zostaje nam 7k do dyspozycji czyli sporo. Po odjęciu jedzenia, wydatków, opłat nadal jest to spora kwota, którą ciężko ot tak przewalić na głupoty i jesteśmy w stanie
Największy ból dupy o mieszkania to mają single. Ja i moja narzeczona mamy podobną pensję 6k, więc razem daje 12k miesięcznie. Za mieszkanie na kredyt wychodzi nam rata +-5k miesięcznie, czyli 2,5k na głowę. W sumie zostaje nam ze wspólnego budżetu zostaje nam 7k do dyspozycji czyli sporo. Po odjęciu jedzenia, wydatków, opłat nadal jest to spora kwota, którą ciężko ot tak przewalić na głupoty i jesteśmy w stanie
Rozładował się całkiem i teraz gdy próbuję włączać to się zapętla na starcie systemu. Pokazuje się logo sony, androida, animacja startowa, potem jeden raz wibruje (zdaje się, że jak zawsze przy starcie) i ponownie startuje od nowa. Tak w koło macieju.
Jakieś pomysły jak go uratować? Szczególnie dane (╥﹏╥)
#xperia #sony #android #kiciochpyta
Wondershare Dr.Fone
https://virusscan.jotti.org/en-US/filescanjob/wi9r22yqt3
A program legitny. Czasem ratuje dupę.
A skanery czasem potrafią fałszywie alarmować.
Możliwe, że false positive.
Z tym ratowaniem dupy, czy to ma szansę zrobić naprawić bez zczyszczenia moich danych albo zrobić backup bez zbootowania do fona? Bo naprawa w stylu factory reset to ostatni krok. Na samym telefonie mi bardzo nie zależy, zawsze mogę nowy kupić. Znaczy lepiej ten zresetować wpierw. Ale przede wszystkim to chciałbym zachować dane.
W programie znajdziemy wiele przydatnych modułów za pomocą których odzyskamy utracone dane z urządzeń mobilnych, utworzymy kopie danych, przeniesiemy ważne pliki pomiędzy urządzeniami, naprawimy systemy mobilne, a nawet usuniemy dane, których nie będzie można przywrócić przy uzyciu dodatkowych narzędzi (przydatne w razie kradzieży itp).
Dr.fone skutecznie odzyskuje wolne miejsce w pamięci masowej urządzenia mobilnego, pozwala przesyłać kopie
Natomiast opcja "System repair" jest tylko do Samsunga, poza tym i tak chyba usuwa dane.