Wpis z mikrobloga

Miruny, pojeabło mi smartfona: Sony Xperia 5 II

Rozładował się całkiem i teraz gdy próbuję włączać to się zapętla na starcie systemu. Pokazuje się logo sony, androida, animacja startowa, potem jeden raz wibruje (zdaje się, że jak zawsze przy starcie) i ponownie startuje od nowa. Tak w koło macieju.

Jakieś pomysły jak go uratować? Szczególnie dane ()

#xperia #sony #android #kiciochpyta
  • 9
@makrofag74: pobieram ze strony producenta https://drfone.wondershare.com
Możliwe, że false positive.

Z tym ratowaniem dupy, czy to ma szansę zrobić naprawić bez zczyszczenia moich danych albo zrobić backup bez zbootowania do fona? Bo naprawa w stylu factory reset to ostatni krok. Na samym telefonie mi bardzo nie zależy, zawsze mogę nowy kupić. Znaczy lepiej ten zresetować wpierw. Ale przede wszystkim to chciałbym zachować dane.
Wondershare Dr.Fone to profesjonalne oprogramowanie do zarządzania naszymi urządzeniami przenośnymi z systemem Android oraz iOS.
W programie znajdziemy wiele przydatnych modułów za pomocą których odzyskamy utracone dane z urządzeń mobilnych, utworzymy kopie danych, przeniesiemy ważne pliki pomiędzy urządzeniami, naprawimy systemy mobilne, a nawet usuniemy dane, których nie będzie można przywrócić przy uzyciu dodatkowych narzędzi (przydatne w razie kradzieży itp).

Dr.fone skutecznie odzyskuje wolne miejsce w pamięci masowej urządzenia mobilnego, pozwala przesyłać kopie