Wpis z mikrobloga

Mimo, ze #wardega z #revo bronili bardziej lub mniej leksia w aferze nudesowej to i tak mam wrazenie, ze polecieli tak lekko po konopskim jak tylko sie da, zeby nie narazic sie na hejt ze strony julek z twittera i tiktoka. Na kazdym kroku te podkleslenia, ze to co robil leksiu jest obrzydliwe itp, no sorry, moze czesc jego tekstow byla na peawde przegieta (jak ten z wyrywaniem przegrody nosowej), ale niech rzuci kamien ten kto nigdy nie pisal sprosnych rzeczy do innych dziewczyn.

Tak samo jesli chodzi o ta 15 latke - co jest niemoralnego w pisaniu z taka skoro jest legalna, a w tym temacie wypowiadaja sie, ze jest to "dziwne" takie osoby jak #nitro ktory sam zrobil dziecko niepelnoletniej jeszcze dziewczynie xD (o ile dobrze pamietam). A osoba 15 czy 18 letnia dalej jest na tym samym etapie zyciowym wiec nie wiem co to za argumentacja wardegi w tym temacie: 17-18 letnia to juz by dziwne nie bylo, ale 15 letnia to juz #!$%@? xD

#teamx
#leksiu
  • 23
ktory sam zrobil dziecko niepelnoletniej jeszcze dziewczynie xD

@Betoniarka69: serio? On tam mówił, że dopiero 18 latki to są ok bo 17 latka to ma gówno w głowie a nie myśli o tym samym co 20kilku latek. Chyba, że on jest od niej młodszy albo w tym samym wieku.
@Betoniarka69: tzn nadal tak jak pisalem wyzej osoba 11-15 zachowuje sie i jest na innym poziomie dojrzalosci niz 17-18. Co nie zmienia faktu ze jak ktos mieszkal na osiedlu,w bloku to zdarzalo sie czesciej czy rzadziej przebywac i spotykac w gronie 10-16/17 czy 13/14-18.
@Radtopedau: i w sumie to też ona na niego polowała na omegle czy gdzie oni się tam poznali.
Ale fakt jest taki, że Leksiu ma tak #!$%@? tylko dlatego, że jest gruby. Inaczej nie było by afery.
Zwłaszcza, że te wszystkie dupy wyglądają na starsze. Nawet ta 13 z toktoka. Bo na tych jej filmikach z toktoka widać, że wiele osób nie wierzyło, że ona ma 13 lat.
@Radtopedau: konop to jakiś debil co #!$%@? wie a się wypowiada. Zresztą ten wardęga i revo to samo. Jak widzisz dobrą dupe z dużym cyckiem i full make up na twarzy wstawiająca półnagie fotki do neta to nie zakładasz, że ma 15 lat tylko lekko 18. Zresztą ja mam powyżej 30 i rok temu zmaczowałem się z 19 na tinderze i się potem okazało, że ma 17 bo nam alko w
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@WhiskeyIHaze: nie można tak pisać o kwiatuszkach, one się nie ruchają, trzeba za rączki chodzić i być dziewczyną i chłopakiem i nie może być większej różnicy wieku niż dwa lata bo one wtedy nie chcą, co ty wypisujesz za herezje, pchasz się seksizm ( ͡° ͜ʖ ͡°)