Wpis z mikrobloga

@exzozol: No np ja. Mam stare radyjko i po prostu sobie plumka w tle. Stary jestem i to jest kwestia nawyków gdzie lubię o pełnej godzinie usłyszeć też jakieś newsy. Spotyfiy jest raczej na domowe warunki gdzie słuchasz sobie sam muzyki na swoim sprzęcie.
  • Odpowiedz
@perdoo-pedro: Nie słucham tych stacji, ale może jest to związane ze zmianami w prawie dotyczącym reklam. Wcześniej było chyba max12 minut w godzinie. Teraz jest tak, że między 06:00 - 24:00 można przeznaczać 20% czasu na reklamy i rozdysponować je jak się chce. Między 24:00 - 06:00 limitu nie ma w ogóle i z tego co ja rozumiem to mogliby przez ten okres cały czas puszczać reklamy ( ͡°
  • Odpowiedz
@exzozol: Ja. 357 oczywiście, bez reklam. W poprzednim mieszkaniu miałam radio pod prysznicem i jak czasem odpaliłam jakiekolwiek nieinternetowe to słabo się robiło od tej ilości reklam.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@perdoo-pedro: a ja mam właśnie odwrotne wrażenie, teraz w pracy czasami słuchamy radia i wydaje mi się, że jest coraz mniej reklam. Ale długo nie słuchałem radia wcześniej, chociaż mam jakieś flashbacki że ciągłe reklamy leków na grzybice były ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@perdoo-pedro: to ktoś słucha jeszcze radia? w kółko te same piosnki i te żałosne konkursy czy prezenterzy. O reklamach nie wspominam, a tych nienawidzę i jak tylko jest możliwość to ich unikam na wszelkie możliwe sposoby czy też niszczeniem fizycznych jak ktoś naklei tam gdzie nie wolno to zrywam, np na szybie drzwi wejściowych do klatki itp.
  • Odpowiedz