Wpis z mikrobloga

@BezbronnyZydek: nie ważne, ale co tu powiedział to jest realtalk i każda kumata osoba to wie. On tak wchodzi w dupe temu sentino i malikowi, że to sie robi aż obrzydliwe
Gdzie on był w 2014/2015 jak sebek wydawał ZL2, a no sory nagrywał na yt zestaw małego albanczyka.
  • Odpowiedz
@GetTheVibe: Czy ktoś jest w stanie mi wytłumaczyć fenomen Nitrozyniaka? Typ jest bezbekiem(subiektywna opinia), bez większej charyzmy, z tego co zaobserwowałem to napina się do wszystkich, a jest zwykłym kapciem na liścia, przecież takich jak on się kroiło z kanapek w szkole. Co takiego się wydarzyło ze świat podążył w taka stronę ze zwykły cwaniak zza klawiatury wyrósł na TOP gracza polskiego internetu ?
  • Odpowiedz
@Donlipao: podejrzewam, że każdy kto nagrywał cokolwiek jak youtube/twitch się rozwijał na streaming to jest dzisiaj znany i ma jakiś tam fanbase. Dzisiaj jest ciężko, no chyba, że masz tzipe :)
  • Odpowiedz
@Neaopoliti: fanbase, fanbasem, ale ten chłop wykręca wyniki na streamie rzędu kilkadziesiąt k, a na dobra sprawę próbowałem pare razy go oglądać, no i w sumie sprawia wrażenie zwykłego farfocla, stad moje zdziwienie ze wypracował sobie aż tak wysoka pozycje w internetach
  • Odpowiedz
@Donlipao: jezeli ekipe, teamx i innych oszołomów ogląda 1/40 populacji naszego kraju to ja nie mam pytań...
Czaisz to? 1/40 kraju ogląda tych youtubowych zjebów, którzy się chwalą czego to nie kupili xd
  • Odpowiedz