Cześć. Doradzcie proszę. Chciałbym kupić trenażer. Możecie polecić coś w kwocie 500-800zl co będzie możliwie ciche i w miare solidne? Jest szansa, aby sprzęt w tej kwocie łączył się z aplikacją Zwift? Testowałem tylko Inride 100 z Decathlonu. Nawet fajny, ale ma niewymienialna rolke :/ #rower #kolarstwo #sport #decathlon #trenazer #fitness
@tomekwma: zerknij na Thinkrider A1 z Aliexpress z wysyłką z PL, z kuponami -25 $ powinieneś znaleźć do 850-900 zł. Prymitywny Direct Drive z łącznością ze Zwift.
Żadna rolka nie będzie cicha, używanego Flowa może znajdziesz w tej cenie ale nie polecam, to bardzo awaryjny model
@tomekwma: tak jak powyzej napisano rolkowy nie będzie cichy. Poszukaj uzywek Elite turbo Muin z nadajnikiem albo Elite Roteo. Nic cichszego za około 800pln nie znajdziesz.
@Zabi96: @tomekwma: mam tego A1 od 2 miesięcy. Kupiłem na 11.11 na Ali z wysyłką z Polski za 760 zł. Teraz pewnie będzie trochę drożej. Sam trenażer jest spoko, zadowolony jestem. Jedyny minus to stałe obciążenie 3%, czyli nie zmienia obciążenia w zależności od nachylenia przez to jedzie się na 2-3 przełożeniach. Jest to trenażer magnetyczny, czyli nie podłączasz do prądu. Do aplikacji przesyła Watty, co wystarcza do jeżdżenia na
@komcio w tej cenie jest w pytę, mnie wyniósł 720 zł i biorąc pod uwagę że kolejny najtańszy Direct Drive to Elite Turno Misuro za ponad 1600 zł to Thinkrider wypada bardzo dobrze. Co najważniejsze ma primytywna budowę ma magnes i praktycznie każdą cześć można wymienić samemu w domu, wszystkie części są na Aliexpress
Obciążenie jest stałe, 3% to dokładność odczytu mocy
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czemu zależy Ci na wymienialnej rolce? Nie wiem czy gdziekolwiek funkcjonuje to jako część eksploatacyjna.
Żadna rolka nie będzie cicha, używanego Flowa może znajdziesz w tej cenie ale nie polecam, to bardzo awaryjny model
Poszukaj uzywek Elite turbo Muin z nadajnikiem albo Elite Roteo. Nic cichszego za około 800pln nie znajdziesz.
Obciążenie jest stałe, 3% to dokładność odczytu mocy