Wpis z mikrobloga

@tomekwma: A nie lepiej używkę? Sprzedaję Elite Rampe za 750 i coś w tym stylu chyba byłoby najlepszym rozwiązaniem.

Czemu zależy Ci na wymienialnej rolce? Nie wiem czy gdziekolwiek funkcjonuje to jako część eksploatacyjna.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@tomekwma: zerknij na Thinkrider A1 z Aliexpress z wysyłką z PL, z kuponami -25 $ powinieneś znaleźć do 850-900 zł. Prymitywny Direct Drive z łącznością ze Zwift.

Żadna rolka nie będzie cicha, używanego Flowa może znajdziesz w tej cenie ale nie polecam, to bardzo awaryjny model
  • Odpowiedz
@tomekwma: tak jak powyzej napisano rolkowy nie będzie cichy.
Poszukaj uzywek Elite turbo Muin z nadajnikiem albo Elite Roteo. Nic cichszego za około 800pln nie znajdziesz.
  • Odpowiedz
@Zabi96: @tomekwma: mam tego A1 od 2 miesięcy. Kupiłem na 11.11 na Ali z wysyłką z Polski za 760 zł. Teraz pewnie będzie trochę drożej. Sam trenażer jest spoko, zadowolony jestem. Jedyny minus to stałe obciążenie 3%, czyli nie zmienia obciążenia w zależności od nachylenia przez to jedzie się na 2-3 przełożeniach. Jest to trenażer magnetyczny, czyli nie podłączasz do prądu. Do aplikacji przesyła Watty, co wystarcza do jeżdżenia na
  • Odpowiedz
  • 0
@komcio w tej cenie jest w pytę, mnie wyniósł 720 zł i biorąc pod uwagę że kolejny najtańszy Direct Drive to Elite Turno Misuro za ponad 1600 zł to Thinkrider wypada bardzo dobrze. Co najważniejsze ma primytywna budowę ma magnes i praktycznie każdą cześć można wymienić samemu w domu, wszystkie części są na Aliexpress

Obciążenie jest stałe, 3% to dokładność odczytu mocy
  • Odpowiedz