Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Życie nie jest sprawiedliwe. 30 lat. Wieczny kawaler. Nawet jakby był mój pogrzeb to by nikt nie przyszedł. Nikt nie interesuje się mną jako osobą. Wygląd mam, pieniądze też, charakter również. Co mi zostaje?
#przegryw #oswiadczenie #zalesie #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61d85e5e37651b000a909dc2
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
  • 17
@AnonimoweMirkoWyznania: dla ciebie są panie 30+, 2-3 dzieci i każde z innym ojcem. Przez pół roku pani taka cię urobi seksem, będzie ci mówić, że nie trzeba pomagać, żebyś jej nic nie kupował itd. A po pół roku dostaniesz szlaban na seks/ograniczenie i pani będzie wymuszać, żebyś utrzymywał jej dzieci i nie był sknerą.

Zainteresuj się, warto ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡
SkrajnyBarman: @Pozytywny_gosc: nie tak od razu, takie szokowie podejście mogłoby go spłoszyć. Raczej zacznie się od dużej ilości seksu połączonej z gadaniem, ze dzieciak nie potrzebuje ojca bo jednego już ma, który zabiera go co drugi weekend (tutaj puszczone oczko, żebyś wiedział iż co drugi weekend czeka cie seksualny maraton) oraz płaci na niego dobre alimenty, a tak w ogóle to ona jest silna kobieta i sama utrzymuje rodzine. No