Wpis z mikrobloga

Chcesz być wołany do naszych lajtów na twitchu? Lista do wołania, wystarczy że zaplusujesz. Przy każdym odpaleniu będę odręcznie zawiadamiał ( oznaczał) każdego z osobna, z tej godnej listy pod nowymi postami parafialnymi
Rozkręcamy się, wczoraj było 49-50 chłopaków do 2 w nocy.
Zachęcam i polecam Piotr Fronczewski #przegryw
Mescuda - Chcesz być wołany do naszych lajtów na twitchu? Lista do wołania, wystarczy...

źródło: comment_1641651852e39NHo1SKkDQXRf6fs0Hox.jpg

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dafiq: @Argonix: Chłopaki byli na modulatorze głosu, co dodawało im pewność siebie. Co do mnie, sami widzieliście że za pierwszym razem drżał mi głos ze stresu i zapętlałem się w mówieniu. Jednak w drugiej połowie już się wyluzowałem i rozkręciłem
  • Odpowiedz
@Mescuda: Dzieki za ten wpis ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chociaż trochę Ci graficzkę ucięło.

@Argonix: nie masz racji. Opowiadałem wczoraj w czym rzecz.

@srogie_ciasteczko: no siedzimy sobie, gadamy i streamujemy to co mówimy, dzięki czemu inni koliedzy nas słyszą. Robimy to po to, żeby nikt się nie czuł sam w weekendy. My się czujemy jakbyśmy mieli przyjaciół i inni też słuchając nas
  • Odpowiedz
@michau507: o wszystkim, bardzo dużo tematów ciężko sprecyzować
wczoraj to dużo o oskarkach, jezusie chrystusie, faryzeuszu bordowym, o zarobkach w polsce ... na poważnie, często na wesoło
  • Odpowiedz
za bardzo nie rozumiem czemu wy Capriosa i Woogiego nazywacie normickim, czy to bardziej memicznie? Nikt chyba nie podał większego powodu

@Mescuda: podał, widziałem to już kilka razy i to się sprowadza do wspólnego mianownika. Jak wiesz, u części mireczków na przegryw składają się fobie społeczne etc, i pewnie z ich punktu widzenia normalna rozmowa w towarzystwie brzmi "normicko". Ja akurat z tego nie czynię żadnego zarzutu bo dla mnie
  • Odpowiedz