Aktywne Wpisy
darkinvaider +3907
Witajcie - być może niektórzy pamiętają - #rozdajo które zorganizowałem (https://wykop.pl/wpis/69009349/witam-mam-tu-oto-takie-rozdajo-pierscionek-z-diame) i zapraszałem do głosowania na lokalizację paczkomatu . Stało się paczkomat dziś postawiony :)))))) więc z tej okazji w ramach wdzięczności - taki pierścionek będzie do oddania oczywiście przez #mirkolos . Pierścionek złoto 585 Centrlany Topaz oraz dwa diamenty:) rozmiar na życzenie. Zielonki niestety odpadają.. wystarczy zaplusowac . #sebsjewellery #rozdajo #bizuteria #zloto #rzemioslo #zafriko #jubilerstwo #rozowepaski #niebieskiepaski. Losowanie -
elektryk91 +196
Rekordzista wrócił wczoraj na Ziemię. Frank Rubio spędzając na pokładzie Międzynarodowej Stacji Kosmicznej 371 dni stał się bohaterem najdłuższego w historii trwającego nieprzerwanie pobytu obywatela USA w kosmosie. Dłużej na orbicie przebywali jedynie dwaj przedstawiciele Rosji.
Rubio początkowo miał odbyć jedną standardową zmianę na ISS, czyli około pół roku. Jednak wskutek późniejszej awarii statku Sojuz MS-22, którym Amerykanin dotarł na stację, jego misja została wydłużona. Astronauta NASA wrócił na powierzchnię Sojuzem MS-23
Rubio początkowo miał odbyć jedną standardową zmianę na ISS, czyli około pół roku. Jednak wskutek późniejszej awarii statku Sojuz MS-22, którym Amerykanin dotarł na stację, jego misja została wydłużona. Astronauta NASA wrócił na powierzchnię Sojuzem MS-23
Spróbowałem odtworzyć na TV przykładowy serial którego tam nie znajduje i dostaje na telefonie owy komunikat. Nic nie grzebałem przy ustawieniach internetu i stało się to z dnia na dzień.
Czy miał ktoś taki problem?
#netflix #internet #pytanie #pytaniedoeksperta
Komentarz usunięty przez autora
Spróbuj włączyć na chwilę tryb samolotowy - to rozłączy sesję transmisji danych, a gdy potem z powrotem się połączysz to powinieneś mieć inny adres IP.
Ogólnie Netflix ogranicza liczbę dostępnych filmów jeśli uzna, że adres IP jest wykorzystywany jako wyjściowy serwera VPN (kiedyś po prostu blokował wtedy dostęp do Netflixa). Czasem Netflix może tak uznać nieprawidłowo. Ze swojej strony możesz jedynie spróbować uzyskać inny adres IP, jak opisałem w poprzednim komentarzu, bo jeśli serwis tak uzna, to w żaden sposób Netflixa nie przekonasz,