Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Basiura89:

czemu tylko uczucia religijne katolików się obraża? bo nie oddadzą?

Bo taką mam ochotę i żadna komunistyczno-marksistowska organizacja typu facebook nie będzie mi tego zabraniała
  • Odpowiedz
@NoJakNieJakTak: No nic, np to, że muzułmanie prawie podbili Europę i Wiedeń to mądrzejsze nie wspominać. Najlepiej swoją wiedzę historyczną brać z filmów i za dużo się nie zastanawiać bo to wymaga wysiłku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak już mówiłem "muslim good, crusader bad" po huk drążyć.
  • Odpowiedz
@NoJakNieJakTak: Jeśli to oni byli tymi którzy zaczęli jątrzyć to czemu nie? Jakoś te zdanie o oblężeniu Wiednia przeleciało ponad twoją głową chyba. Ale ty nie wiesz kto zaczął i tu jest problem bo jedyne twoje informacje pochodzą z filmów akcji. Szczerze masz jakąkolwiek wiedzę o tym czy twoją jedyną bronią jest okjofobia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@NoJakNieJakTak: Aha czyli przyznałeś, że katolicy mieli prawo podbijać cały świat a jak ktoś chciał się przeciwstawić to "co to za tłumaczenie, że chrześcijanie zaczęli? daj się ładnie nawrócić i ukrzyżować"? Sorki, wlazłem na profil zobaczyłem flagę więc to będzie moja ostatnia odpowiedź, szkoda czasu na ludzi którzy są psychicznie niestabilni, dyskusja o rzeczywistości i faktach się mija z celem w takim razie ( ͡ ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz