Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Bądź całkiem atrakcyjną fizycznie femoidką;

Interesuj się typowo męskimi zajęciami-takimi jak trenowanie na siłowni, granie w gry, ścianka wspinaczkowa, oraz szpej wojskowy i strzelanie się replikami na kulki;

Wiedz, że twoja sylwetka i skrywany pod skąpym odzieniem tzipomagnes ma po prostu PRZEMOŻNY wpływ na zdecydowaną większość twoich obserwujących ();

Udzielaj się na Twitchu, używaj pseudonimu "@ chuda suka", czy też rób sobie militarno-fanowe sesje na IG pod tagiem "# szpejowa ku*wa" (tłumacząc wprost z angielskiego);

Bądź WŚCIEEEKŁA za to co spotkało twoją koleżankę, którą pełna szczęścia poznałaś jakiś czas temu na "przygodach ze strumieniowaniem". Pewnego dnia ponoć powiedziano podczas pewnej sesji pewne rzeczy z wami związane, co nie powinno NIGDY mieć miejsca. ()

TakietoksycznezachowanieikomentowanielubporównywanieczyjegośwygląduNIEbędzieakceptowalne I BĘDZIE BANOWANE na moim kanale!!!11

"Jest mi naprawdę przykro, że spotkało cię to moja przyjaciółko, i nie było mnie tam, ponieważ skopałabym tym osobnikom tyłki, i wprost pokazała gdzie jest ich miejsce" ()_/( ͠° ͟ل͜ ͡°)

#logikarozowychpaskow #przegryw #rozowepaski #p0lka
Pobierz j.....r - • Bądź całkiem atrakcyjną fizycznie femoidką;

• Interesuj się typowo męski...
źródło: comment_1641552737HDNIcKs4pT1IIXEkAHI6WR.jpg
  • 24
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KubaGold22: wstawiała kiedyś swoje zdjęcie bez 6paka. I także przed podejściem do jego zrobienia wyglądała dość ładnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

...choć zdziwiło mnie bardzo jak kiedyś opisywała, że po emigracji na wyspy była zabiegana, zestresowana, źle się odżywiała, i przez to WYCHUDŁA. WY-CHU-DŁA. I ponoć dopiero siłka i dieta pozwoliły jej PRZY-TYĆ ()
@harold97: Ja naprawdę nie wiem skąd w ludziach to przeświadczenie że świat to piękne, pozbawione przemocy i negatywów, bezpieczne miejsce. Od dziecka wiem którymi ulicami nie chodzić samemu, jakich ludzi nie zaczepiać (czyt. nawet na nich nie patrzeć) i wiele innych. Np przechodząc po pasach masz pierwszeństwo jako pieszy, jednak mądrą rzeczą jest popatrzeć się w jedna czy drugą stronę czy nic nie jedzie.