Aktywne Wpisy
DFWAFDS +27
#przegryw Koliedzy, zrobiłem ranking huopski, pobrałem wszystkie wpisy z ostatnich 30 dni i sprawdziłem ile ludzi daje plusów, ile wpisów nowych tworzy i ile komentarzy dodaje. Nie wiedziałem jak to huopom przedstawić najlepiej więc dodałem to w trzech zakładach w google docs, każdy kto ma link może podejrzeć ranking. Ranking nie bierze pod uwagę wpisów które zostały usunięte.
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
D00msday +33
Teksty feministów "relacja 16-stki z facetem w wieku 25 / 30 lat to dosłownie pedofilia!!1111" pokazują, jak mocno w obecnych czasach represjonowana i zwalczana jest normalna, męska seksualność. Nie tylko zresztą męska seksualność, ale generalnie mężczyźni w obecnym systemie społecznym. Nawet tutaj na wykopie są ewenementy, które twierdzą, że macie się zamknąć, pod żadnym pozorem nie umawiać z młodszymi laskami i brać jakieś karyny w swoim wieku po peniso-karuzeli. A wszystko po
• Interesuj się typowo męskimi zajęciami-takimi jak trenowanie na siłowni, granie w gry, ścianka wspinaczkowa, oraz szpej wojskowy i strzelanie się replikami na kulki;
• Wiedz, że twoja sylwetka i skrywany pod skąpym odzieniem tzipomagnes ma po prostu PRZEMOŻNY wpływ na zdecydowaną większość twoich obserwujących (。◕‿‿◕。);
• Udzielaj się na Twitchu, używaj pseudonimu "@ chuda suka", czy też rób sobie militarno-fanowe sesje na IG pod tagiem "# szpejowa ku*wa" (tłumacząc wprost z angielskiego);
• Bądź WŚCIEEEKŁA za to co spotkało twoją koleżankę, którą pełna szczęścia poznałaś jakiś czas temu na "przygodach ze strumieniowaniem". Pewnego dnia ponoć powiedziano podczas pewnej sesji pewne rzeczy z wami związane, co nie powinno NIGDY mieć miejsca. (⇀‸↼‶)
• TakietoksycznezachowanieikomentowanielubporównywanieczyjegośwygląduNIEbędzieakceptowalne I BĘDZIE BANOWANE na moim kanale!!!11
• "Jest mi naprawdę przykro, że spotkało cię to moja przyjaciółko, i nie było mnie tam, ponieważ skopałabym tym osobnikom tyłki, i wprost pokazała gdzie jest ich miejsce" (ⴲ﹏ⴲ)_/(ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
#logikarozowychpaskow #przegryw #rozowepaski #p0lka
btw
Czemu ona wygląda jakby miała FAS xDD
...choć zdziwiło mnie bardzo jak kiedyś opisywała, że po emigracji na wyspy była zabiegana, zestresowana, źle się odżywiała, i przez to WYCHUDŁA. WY-CHU-DŁA. I ponoć dopiero siłka i dieta pozwoliły jej PRZY-TYĆ ヽ(☼ᨓ☼)ノ
jak laska świeci praktycznie gołą dupą i ma dekolt po pępek, to czyja wina ? xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
A co spotkało koleżankę?
a jak laska, wieczorem, wraca z klubu w wystających stringach i z cyckami na wierzchu to afera i obwinianie wszystkich mężczyzn
już pomijając absurdy jakie wrzucają femiaktywistki gdzie one codziennie nawet w biały dzień taktują każdego mężczyzną jako potencjalnego gwałciciela